Kineska astrologija za vaš biznis (3)

biznis-4

Da biste se obogatili, saznajte više o tome kako utiče vaša lična Zvezda bogatstva

Vaša Zvezda bogatstva uvek je jedan od Pet elemenata: Drvo, Vatra, Zemlja, Metal ili Voda.

Drvena zvezda bogatstva odnosi se na savetovanje i konsultacije, obrazovanje i kulturu, izdavaštvo i štampu, nameštaj i druge industrije koje su organizovane oko upotrebe drveta ili šuma.

Vatrena zvezda bogatstva vlada internetom, IT i sektorom telekomunikacija, a može se odnositi i na promociju, javnost i medije, struju i osvetljenje.

Zemljana zvezda bogatstva odnosi se na industriju osiguranja, pogrebne usluge, imovinu i posede, proizvodnju, rudarstvo, ali i antikvitete. Metalna zvezda bogatstva usko je vezana za pravo i zakon, vojsku, policiju i vladu… Ova zvezda bogatstva vlada sektorom bankarstva i finansija, automobila, mašina i svih oblasti u kojima metal igra važnu ulogu.

Vodena zvezda bogatstva vlada ugostiteljstvom, putovanjima i turizmom. Takođe, vlada i iznalaženjem načina da se dođe do cilja, i rešavanjem problema (budući da je u prirodi voda ta koja uvek nađe i probije svoj put). Vodena zvezda bogatstva vlada još i saobraćajem i svim industrijama u kojima je voda od centralnog značaja.

 

Stoga, Vaša Zvezda bogatstva (uz dominantne elemente u Vašoj natalnoj karti) govori o tome bavite li se pravom profesijom, u pravoj industriji, i koje su najbolje oblasti za investiranje u Vašem slučaju. Osim toga, ona može dati odgovor na svako pitanje u vezi sa karijerom i poslom, što uključuje i pravo vreme (dan i sat) za preduzimanje konkretnih aktivnosti.

* Dobre vesti za one koji u svojoj Ba Zi natalnoj karti nemaju Zvezdu bogatstva ni u jednom od četiri stuba: Vaša Zvezda bogatstva može se pojaviti u određenom Ciklusu sreće i/ili u određenim godinama.

***

Konsultacije

Konsultacije jedan-na-jedan su brz i direktan način da dobijete trenutne uvide u važna pitanja, da bolje razumete svoje zdravlje, ljubavni život, karijeru, finansije i biznis. Zakažite svoje lične konsultacije da se usaglasite sa tokovima, da unapred spoznate promene koje Vas očekuju i da napravite dobar plan za budućnost.

Naučite Kinesku astrologiju Ba Zi

Sudbinu, sreću, zdravlje, ljubav, finansije i druge aspekte života možete izučavati sa Althea S.T.-om na Studijama kineske astrologije. Ovo će biti korisno ne samo za one koji žele da profesionalno podučavaju druge, već svim pojedincima koji žele da svojoj karijeri i poslovanju dodaju još jedan duboki i izuzetan dijagnostički instrument. Ove jednogodišnje studije sastoje se od četiri nivoa koje će Vam pomoći da postanete konsultant od poverenja. Važno je da razumete da je ovde reč o ozbiljnom proučavanju Života, i da je samostalno učenje kod kuće obavezno.

Privatni časovi su idealno rešenje za one koji žele da ubrzaju svoje učenje i da intenziviraju lični razvoj – u ekskluzivnim uslovima i iz svoje omiljene fotelje. Prednost ovog izuzetno personalizovanog koncepta učenja jeste to što ćete uz svu pažnju učitelja posvećenu samo Vama izbeći bilo kakve nedoumice i nedorečenosti, a dinamika i koncept predavanja sasvim su prilagođeni Vašim potrebama i tempu, uz mogućnost da odmah i zajedno sa Altheom provežbate svaki segment kroz praktične primere. Takođe, ovo je idealan i preporučeni vid obuke i za one pojedince koji ozbiljno žele da se obuče za karijeru Feng Shui i BaZi konsultanta i praktičara. Kroz analizu raznih karata, naučićete neverovatne stvari o ljudima, njihovim ljubavnim obrascima, kao i o stvarnoj praksi i primeni. Althea radi samo sa pet studenata tokom godine, te pošaljite mejl da biste saznali više o slobodnim mestima.

Kindle

Ako želite da naučite više o Kineskoj astrologiji; da razumete svoje zdravlje i načine na koje ga možete poboljšati; da steknete značajne uvide u vezi sa svojim ljubavnim životom; da popravite svoje finansije i prilagodite se oscilacijama kroz koje prolazi svaki biznis… Učitelj i autor Althea S.T. je za vas pripremila Chinese astrology Kindle seriju knjiga na Engleskom!

Počnite izučavanje sa Chinese Astrology for Beginners i nastavite sa Chinese Astrology for Health and Wellbeing, Chinese Astrology for Love and Relationship – i Chinese Astrology for Wealth and Prosperity)!

Uskoro na: https://altheachineseastrology.com