Kineska astrologija za vaš biznis (1)

biznis-2

 

Self i Zvezda bogatstva

Da li želite da Vaš biznis ima dugoročnu perspektivu? Da li želite da znate kada je najbolji trenutak da promenite karijeru ili da napravite važan poslovni potez? Koja je najbolja industrija za investiciju? Koje vrste događaja ne možete izbeći u svom poslovanju? Kada bi trebalo da proširujete posao, a kada je najbolji trenutak da prodate biznis ili smanjite obim poslovanja? Da li želite da unapred vidite promene u tržišnim trendovima, interesovanjima klijenata, i sl?

 

Vaši uspesi i dometi određeni su Vašim mogućnostima za sticanje bogatstva, onako kako se to tumači u natalnoj karti Kineske astrologije.

 

Da biste pristupili svojim skrivenim potencijalima za bogaćenje, morate da znate svoj Self, kao i svoju ličnu Zvezdu bogatstva. Kada jednom izračunate svoj Self, lako je pronaći Zvezdu bogatstva – samo je potražite u tabeli ispod. Otkrićete da Vaša Zvezda bogatstva može biti prisutna ili odsutna iz karte. Naučićete da može da bude i skrivena, snažna ili jaka. Kada je Zvezda bogatstva odsutna ili slaba, ovo donosi nestalnost u lični finansijski napredak, uz oscilacije u karijeri i poslovanju. Iako jaka Zvezda bogatstva pozitivno utiče na finansijske mogućnosti pojedinca, ova Zvezda ne treba da bude ni previše jaka, jer ovo donosi situaciju u kojoj pojedinac zapravo samo broji tuđ novac!

Tabela lične Zvezde bogatstva

Self Jia Yi Bing Ding Wu Ji Geng Xin Ren Gui
Zvezda bogatstva Wu Ji Geng Xin Ren Gui Jia Yi Bing Ding
Element Zemlja Metal Voda Drvo Vatra
Godina 2018, 2021 2017, 2018 2019, 2020 2019, 2022 2018, 2025

(Da izračunate svoju natalnu kartu i pronađete svoj Self, unesite svoj datum rođenja u Ba Zi kalkulator)

***

Konsultacije

Konsultacije jedan-na-jedan su brz i direktan način da dobijete trenutne uvide u važna pitanja, da bolje razumete svoje zdravlje, ljubavni život, karijeru, finansije i biznis. Zakažite svoje lične konsultacije da se usaglasite sa tokovima, da unapred spoznate promene koje Vas očekuju i da napravite dobar plan za budućnost.

Naučite Kinesku astrologiju Ba Zi

Sudbinu, sreću, zdravlje, ljubav, finansije i druge aspekte života možete izučavati sa Althea S.T.-om na Studijama kineske astrologije. Ovo će biti korisno ne samo za one koji žele da profesionalno podučavaju druge, već svim pojedincima koji žele da svojoj karijeri i poslovanju dodaju još jedan duboki i izuzetan dijagnostički instrument. Ove jednogodišnje studije sastoje se od četiri nivoa koje će Vam pomoći da postanete konsultant od poverenja. Važno je da razumete da je ovde reč o ozbiljnom proučavanju Života, i da je samostalno učenje kod kuće obavezno.

Privatni časovi su idealno rešenje za one koji žele da ubrzaju svoje učenje i da intenziviraju lični razvoj – u ekskluzivnim uslovima i iz svoje omiljene fotelje. Prednost ovog izuzetno personalizovanog koncepta učenja jeste to što ćete uz svu pažnju učitelja posvećenu samo Vama izbeći bilo kakve nedoumice i nedorečenosti, a dinamika i koncept predavanja sasvim su prilagođeni Vašim potrebama i tempu, uz mogućnost da odmah i zajedno sa Altheom provežbate svaki segment kroz praktične primere. Takođe, ovo je idealan i preporučeni vid obuke i za one pojedince koji ozbiljno žele da se obuče za karijeru Feng Shui i BaZi konsultanta i praktičara. Kroz analizu raznih karata, naučićete neverovatne stvari o ljudima, njihovim ljubavnim obrascima, kao i o stvarnoj praksi i primeni. Althea radi samo sa pet studenata tokom godine, te pošaljite mejl da biste saznali više o slobodnim mestima.

Kindle

Ako želite da naučite više o Kineskoj astrologiji; da razumete svoje zdravlje i načine na koje ga možete poboljšati; da steknete značajne uvide u vezi sa svojim ljubavnim životom; da popravite svoje finansije i prilagodite se oscilacijama kroz koje prolazi svaki biznis… Učitelj i autor Althea S.T. je za vas pripremila Chinese astrology Kindle seriju knjiga na Engleskom!

Počnite izučavanje sa Chinese Astrology for Beginners i nastavite sa Chinese Astrology for Health and Wellbeing, Chinese Astrology for Love and Relationship – i Chinese Astrology for Wealth and Prosperity)!

Uskoro na: https://altheachineseastrology.com