Kineska astrologija za 2020. (7): Zodijački znaci i novac

Kineska astrologija za 2020. (7)

Zodijački znaci i novac

Iako je opšta finansijska sreća svakog pojedinca prilično određena na rođenju, svaka zasebna godina donosi i neke nove prilike i mogućnosti, pomažući onima koji su rođeni u danu određenog znaka da uvećaju svoj imetak i poboljšaju prilike za zaradu.

Tokom 2020. godine, sledeći znaci imaće sreće sa finansijama i zaradom:

ZEC

BIVO

PACOV

TIGAR

MAJMUN

ZMAJ

KOZA

Kada je reč o Bivolima, izvor zarade i finansijskog uspeha biće njihov entuzijazam, inicijativa, kao i pomoć drugih ljudi. Povoljna Zvezda u njihovom znaku posebno će biti korisna muškim Bivolima, ali i onima koji su angažovani u dominantno „muškim“ industrijama, poput automobilske industrije, industrije alata i mašina, građevine, itd, pružajući im više prilika za zaradu nego inače.

zodijački znaci i novac

Finansijska sreća će biti naklonjena i Zečevima, a posebno ženama u ovom znaku – kao i onima koji su angažovani u poslovima i industrijama primarno okrenutim ženama. Osim toga, zvezde koje će u 2020. boraviti u znaku Zeca biće posebno naklonjene Zečevima-preduzetnicima kojima bi mogla da sine nova ideja za zaradu.

Za Tigrove je najbolji način za zaradu da se okrenu mogućnostima koje im pružaju internet, putovanja i međunarodno poslovanje. Zmajevi mogu da poboljšaju sopstveni biznis i zaradu upotrebom svoje kreativnosti i umetničkih talenata, budući da će 2020. godina u finansijskom smislu biti najpovoljnija za Zmajeve dizajnere i umetnike.

Kozama će takođe biti naklonjena finansijska sreća (posebno u igrama na sreću), ali ukoliko tokom cele godine Pacova ne budu bile oprezne i obazrive, mogle bi da se suoče i sa gubicima, pre svega usled izdaje i olako datog poverenja.

Za Majmune će 2020. godina biti prilično povoljna, dok će opšti finansijski uspeh Pacova zavisiti od njihove mogućnosti da naprave dobru strategiju i da u kratkom roku primene plan B ili čak C!

*Osim posta “Zodijački znaci i novac”, pročitajte i ostale postove iz serijala “Kineska astrologija za 2020.”


Na https://feng-shui.in.rs  možete između ostalog i da:

 • Saznate više o tome kako koristiti Feng Shui svake godine
 • Skinete besplatnu e-knjigu “Vaš Feng Shui vodič za 2020.”
 • Skinete besplatne pdf-ove (sekcija Downloads)
 • Pročitate godišnju prognozu za svaki od 12 znakova Kineskog Zodijaka
 • Izračunate svoju Ba Zi kartu – vaš lični Kineski horoskop
 • Izračunate Flying Star kartu vaše nekretnine (Feng Shui mapa prostora)
 • Prijavite se na najbolje Feng Shui jednogodišnje studije u Evropi
 • Zakažete svoju Feng Shui životnu ili poslovnu konsultaciju
 • Zakažete svoju Ba Zi životnu, poslovnu ili godišnju konsultaciju
 • Prijavite se na Ba Zi studije koje vam mogu promeniti život
 • I još mnogo toga drugog…

ask for your ba zi discussion, in all the area of your life, ask for yours today

Zakažite svoju Ba Zi konsultaciju sa Althea-om, zato što u životu uvek ima nešto novo da se nauči i zato što treba odabrati najbolji put od svih kojima bi mogli da krenemo. Ukoliko želite da razumete potencijale i ograničenja vašeg životnog puta i pronađete načine za rast i poboljšanje sreće, ovo je prava konsultacija za vas!
U vašoj Ba Zi konsultaciji, ne samo da možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, već ćete i razumeti značaj pravog tajminga i donošenja dobrih odluka – što će vam omogućiti da se uskladite sa najboljim tokovima vašeg života
U ponudi su ŽIVOTNA, POSLOVNA i GODIŠNJA Ba Zi konsultacija.