Kineska astrologija za 2020. (5): Zodijački znaci i promene

Kineska astrologija za 2020. (5)

Zodijački znaci i promene

Kada je određena godina u harmoničnom odnosu sa Vašim znakom i u njega postavi dosta povoljnih Zvezda, tada sve u Vašem životu ima tendenciju da se odvija glatko i bez previše oscilacija. Ipak, neke druge godine mogu da budu mnogo manje prijateljski nastrojene prema Vašem znaku, i tada nam u  život obično stižu izazovi, manji ili veći.

Međutim, ako ste upoznati sa time da Vam promene neizbežno dolaze, obično imate dve opcije.

Prva je da prosto čekate da se promene dese, same od sebe, i da Vas prodrmaju, pa tek onda da odaberete na koji ćete način na njih reagovati. Druga opcija zahteva da sami preuzmete inicijativu i da usmeravate promene i upravljate njima. Na primer, to možete da uradite izmenama u načinu života, možete više da putujete ili čak da se preselite. Umesto da čekate da promena nastupi, mudriji pristup upravljanju sopstvenim životom bio bi da je sami inicirate.

U 2020. sledeći znaci biće pod uticajem promena:

KONJ

PACOV

KOZA

Oni koji su rođeni u danima Pacova ili Konja iskusiće promene i u ličnom i u profesionalnom životu. U skladu s tim, najbolje što mogu da urade jeste da promene sami iniciraju. Na primer, mogu da naprave neke promene u svakodnevnom životu, ili da u način poslovanja uvedu izmene ili neke novine.

Ako ste rođeni u mesecima Pacova ili Konja (decembar, jun), promene će uticati na Vašu karijeru i profesionalni život. S obzirom na to, 2020. godina bi mogla da bude pravo vreme da promenite posao ili čak karijeru, ili da promenite način na koji ste do sada poslovali.

Za Koze godina Pacova donosi lekcije o poverenju i izdaji, zbog čega se Koze u ovoj godini možda neće osećati sasvim prijatno.

*Osim posta “Zodijački znaci i promene”, pročitajte i ostale postove iz serijala “Kineska astrologija za 2020.”


Na https://feng-shui.in.rs  možete između ostalog i da:

 • Saznate više o tome kako koristiti Feng Shui svake godine
 • Skinete besplatnu e-knjigu “Vaš Feng Shui vodič za 2020.”
 • Skinete besplatne pdf-ove (sekcija Downloads)
 • Pročitate godišnju prognozu za svaki od 12 znakova Kineskog Zodijaka
 • Izračunate svoju Ba Zi kartu – vaš lični Kineski horoskop
 • Izračunate Flying Star kartu vaše nekretnine (Feng Shui mapa prostora)
 • Prijavite se na najbolje Feng Shui jednogodišnje studije u Evropi
 • Zakažete svoju Feng Shui životnu ili poslovnu konsultaciju
 • Zakažete svoju Ba Zi životnu, poslovnu ili godišnju konsultaciju
 • Prijavite se na Ba Zi studije koje vam mogu promeniti život
 • I još mnogo toga drugog...

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!

Space Clearing Kindle

(English)

dobre i loše oblasti u 2020

SPACE CLEARING FOR YOUR HOME AND SOUL

Ova e-knjiga je idealna za one koji žele da saznaju sve o najboljim metodama Space Clearing-a, i koji žele da naučeno odmah primene u praksi!
Metode pročišćenja energije prostora su podeljene po Elementima: Drvo, Vatra. Zemlja, Metal i Voda. Osim toga, u knjizi su jasno i detaljno prikazane i različite metode koje objedinjuju više postupaka. Spremite vatrostalnu posudu, kupite so, alkohol i sveću – i spremite se na svoje Space Clearing putovanje! 
 
Da biste otišli direktno u Kindle prodavnicu, kliknite ovde.