Kineska astrologija za 2020. (1): Kineska astrologija Ba Zi

Kineska astrologija za 2020 (1)

KINESKA ASTROLOGIJA BA ZI

Svakom godinom upravlja jedan od 12 znakova kineskog Zodijaka koji se na tronu smenjuju tokom ciklusa od 12 godina. Onaj znak Zodijaka koji vlada određenom godinom utiče na sva četiri znaka Zodijaka koji formiraju Vašu natalnu kartu.

U zavisnosti od kvaliteta odnosa koji godišnji znak ima sa znacima iz Vaše Ba-Zi astrološke karte, određene godine će na različite načine uticati na aspekte Vašeg života (povoljno, neutralno ili nepovoljno).

kineska astrologija ba zi

Osim toga, i promena položaja Zvezda u svakom od 12 znakova Zodijaka na godišnjem nivou dodatno određuje kvalitet sreće svakog znaka tokom određene godine (dobar ili loš, prosečan ili odličan). S obzirom na to, a imajući u vidu pomenuta 4 znaka iz lične natalne karte, iako u određenoj godini privatni i porodični život mogu da blistaju (zbog uticaja dobrih Zvezda na tzv. kolonu dana u ličnoj Ba-Zi karti), u isto vreme karijera može biti suočena sa izazovima (zbog loših Zvezda koncentrisanih u ličnom polju karijere – tzv. koloni meseca).

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!