Kineska astrologija Ba Zi i zdravlje (2)

Ba Zi i zdravljeUzrok se može pronaći kroz analizu Pet elemenata

Dobro zdravlje je jedan od najvećih životnih blagoslova i poklon koji često uzimamo zdravo za gotovo. Međutim, jednom kad osoba počne da se bori čak i sa naizgled bezazlenim zdravstvenim smetnjama, poput osipa, bronhitisa, migrene, lupanja srca, poremećaja sna, hormonalnog disbalansa, išijasa, i slično, primećuje kako se životni prioriteti istog trenutka menjaju. Razlog je to što se naše zdravlje odražava na svaki aspekt života: raspoloženje, efikasnost, ljubav, karijeru, ukupne rezultate…

Ako želimo da spoznamo nečije zdravlje i fizičku konstituciju kroz Kinesku astrologiju, tada ćemo pre svega posmatrati Pet elemenata (Drvo, Vatra, Zemlja, Metal, Voda). Ovi elementi definišu opštu konstituciju, i otkrivaju i stabilne i slabe organe i delove tela. Uz to, i prisustvo određene dinamike u nečijoj karti nam pomaže da razumemo specifičnosti zdravlja te osobe, kao i da unapred spoznamo razvoj mogućih zdravstvenih problema.

***

Konsultacije

Konsultacije jedan-na-jedan su brz i direktan način da dobijete trenutne uvide u važna pitanja, da bolje razumete svoje zdravlje, ljubavni život, karijeru, finansije i biznis. Zakažite svoje lične konsultacije da se usaglasite sa tokovima, da unapred spoznate promene koje Vas očekuju i da napravite dobar plan za budućnost.

Naučite Kinesku astrologiju Ba Zi

Sudbinu, sreću, zdravlje, ljubav, finansije i druge aspekte života možete izučavati sa Althea S.T.-om na Studijama kineske astrologije. Ovo će biti korisno ne samo za one koji žele da profesionalno podučavaju druge, već svim pojedincima koji žele da svojoj karijeri i poslovanju dodaju još jedan duboki i izuzetan dijagnostički instrument. Ove jednogodišnje studije sastoje se od četiri nivoa koje će Vam pomoći da postanete konsultant od poverenja. Važno je da razumete da je ovde reč o ozbiljnom proučavanju Života, i da je samostalno učenje kod kuće obavezno.

Privatni časovi su idealno rešenje za one koji žele da ubrzaju svoje učenje i da intenziviraju lični razvoj – u ekskluzivnim uslovima i iz svoje omiljene fotelje. Prednost ovog izuzetno personalizovanog koncepta učenja jeste to što ćete uz svu pažnju učitelja posvećenu samo Vama izbeći bilo kakve nedoumice i nedorečenosti, a dinamika i koncept predavanja sasvim su prilagođeni Vašim potrebama i tempu, uz mogućnost da odmah i zajedno sa Altheom provežbate svaki segment kroz praktične primere. Takođe, ovo je idealan i preporučeni vid obuke i za one pojedince koji ozbiljno žele da se obuče za karijeru Feng Shui i BaZi konsultanta i praktičara. Kroz analizu raznih karata, naučićete neverovatne stvari o ljudima, njihovim ljubavnim obrascima, kao i o stvarnoj praksi i primeni. Althea radi samo sa pet studenata tokom godine, te pošaljite mejl da biste saznali više o slobodnim mestima.

Kindle

Ako želite da naučite više o Kineskoj astrologiji; da razumete svoje zdravlje i načine na koje ga možete poboljšati; da steknete značajne uvide u vezi sa svojim ljubavnim životom; da popravite svoje finansije i prilagodite se oscilacijama kroz koje prolazi svaki biznis… Učitelj i autor Althea S.T. je za vas pripremila Chinese astrology Kindle seriju knjiga na Engleskom!

Počnite izučavanje sa Chinese Astrology for Beginners i nastavite sa Chinese Astrology for Health and Wellbeing, Chinese Astrology for Love and Relationship – i Chinese Astrology for Wealth and Prosperity)!

Uskoro na: https://altheachineseastrology.com