Kineska astrologija Ba Zi i zdravlje (1)

Ba Zi i zdravlje

Self, sudbina i slobodna volja

Zbog čega je zdravlje nekih ljudi izuzetno nežno, dok drugi imaju snažnu konstituciju? Možemo li da lociramo uzroke nečijih zdravstvenih problema pomoću Ba Zi natalne karte te osobe? Postoji li nešto što možemo da uradimo da poboljšamo svoje zdravlje? Koji pristupi su najkorisniji za svakog od nas?

Uvek postoji mnogo nedoumica u vezi sa zdravljem – našom najvrednijom imovinom!

U Kineskoj astrologiji, zdravlje se analizira sa više aspekata:

  • Self (najpribližnije tumačenje jeste da je ovo vaša duša; Self je uvek jedan od Pet elemenata i on određuje vašu primarnu konstituciju)
  • Sudbina (Self može bit slab ili jak; isto tako neki drugi od Pet elemenata može dominantno da utiče na vaše zdravlje)
  • Slobodna volja (od nas zavisi kakav način života ćemo da odaberemo, kako ćemo da se hranimo, koliko ćemo biti aktivni, itd.)

Nastavite da čitate da saznate na koji način Kineska astrologije može da Vam pomogne da dođete do nekih odgovora u vezi sa svojim zdravljem!

***

Konsultacije

Konsultacije jedan-na-jedan su brz i direktan način da dobijete trenutne uvide u važna pitanja, da bolje razumete svoje zdravlje, ljubavni život, karijeru, finansije i biznis. Zakažite svoje lične konsultacije da se usaglasite sa tokovima, da unapred spoznate promene koje Vas očekuju i da napravite dobar plan za budućnost.

Naučite Kinesku astrologiju Ba Zi

Sudbinu, sreću, zdravlje, ljubav, finansije i druge aspekte života možete izučavati sa Althea S.T.-om na Studijama kineske astrologije. Ovo će biti korisno ne samo za one koji žele da profesionalno podučavaju druge, već svim pojedincima koji žele da svojoj karijeri i poslovanju dodaju još jedan duboki i izuzetan dijagnostički instrument. Ove jednogodišnje studije sastoje se od četiri nivoa koje će Vam pomoći da postanete konsultant od poverenja. Važno je da razumete da je ovde reč o ozbiljnom proučavanju Života, i da je samostalno učenje kod kuće obavezno.

Privatni časovi su idealno rešenje za one koji žele da ubrzaju svoje učenje i da intenziviraju lični razvoj – u ekskluzivnim uslovima i iz svoje omiljene fotelje. Prednost ovog izuzetno personalizovanog koncepta učenja jeste to što ćete uz svu pažnju učitelja posvećenu samo Vama izbeći bilo kakve nedoumice i nedorečenosti, a dinamika i koncept predavanja sasvim su prilagođeni Vašim potrebama i tempu, uz mogućnost da odmah i zajedno sa Altheom provežbate svaki segment kroz praktične primere. Takođe, ovo je idealan i preporučeni vid obuke i za one pojedince koji ozbiljno žele da se obuče za karijeru Feng Shui i BaZi konsultanta i praktičara. Kroz analizu raznih karata, naučićete neverovatne stvari o ljudima, njihovim ljubavnim obrascima, kao i o stvarnoj praksi i primeni. Althea radi samo sa pet studenata tokom godine, te pošaljite mejl da biste saznali više o slobodnim mestima.

Kindle

Ako želite da naučite više o Kineskoj astrologiji; da razumete svoje zdravlje i načine na koje ga možete poboljšati; da steknete značajne uvide u vezi sa svojim ljubavnim životom; da popravite svoje finansije i prilagodite se oscilacijama kroz koje prolazi svaki biznis… Učitelj i autor Althea S.T. je za vas pripremila Chinese astrology Kindle seriju knjiga na Engleskom!

Počnite izučavanje sa Chinese Astrology for Beginners i nastavite sa Chinese Astrology for Health and Wellbeing, Chinese Astrology for Love and Relationship – i Chinese Astrology for Wealth and Prosperity)!

Uskoro na: https://altheachineseastrology.com