Kineska astrologija Ba Zi i ljubav (8)

28E932DA-B984-44D4-9871-B19761C55F8F-min
Uticaj vremena na Vašu sreću u ljubavi

Vreme utiče na ljubavni život, nekad pozitivno, a nekad negativno. Određeni desetogodišnji ciklusi sreće mogu da donesu veoma  delikatne promene, kada se razlike u kvalitetu emotivnog odnosa ni ne primete. Ipak, ponekad novi ciklus sreće može da protrese Vašu ljubav i vezu do korena! Stoga, ako ste nedavno primetili velike razlike u svom emotivnom životu, ili ako ste se Vi ili Vaš partner promenili, onda je moguće da ste upravo ušli u novi ciklus sreće!

Određeni periodi donose potpuno nova događanja, jer aktiviraju neke nove obrasce, i donose sasvim nova iskustva u nečiji život. Nakon što novi ciklus sreće otpočne, može doći do razdvajanja ili razvoda, ili ponovnog zaljubljivanja (ili zaljubljivanja po prvi put). Neki ljudi mogu pronaći srodnu dušu, ili jednostavno mogu početi da više uživaju u ljubavi ili postojećoj vezi.

Evo vam jednog istinitog primera iz stvarnog života: muž moje klijentkinje je negde pri samom kraju njenog desetogodišnjeg ciklusa otišao na konferenciju. Tamo je upoznao novu osobu, i u roku od samo 15 dana je napustio svoju suprugu, moju klijentkinju, i preselio se kod nove žene, okončavši tako desetogodišnji brak. Sve ovo se vrlo precizno poklopilo sa početkom novog ciklusa sreće u karti moje klijentkinje, koji je sa sobom nosio Sukob

***

Konsultacije

Konsultacije jedan-na-jedan su brz i direktan način da dobijete trenutne uvide u važna pitanja, da bolje razumete svoje zdravlje, ljubavni život, karijeru, finansije i biznis. Zakažite svoje lične konsultacije da se usaglasite sa tokovima, da unapred spoznate promene koje Vas očekuju i da napravite dobar plan za budućnost.

Naučite Kinesku astrologiju Ba Zi

Sudbinu, sreću, zdravlje, ljubav, finansije i druge aspekte života možete izučavati sa Althea S.T.-om na Studijama kineske astrologije. Ovo će biti korisno ne samo za one koji žele da profesionalno podučavaju druge, već svim pojedincima koji žele da svojoj karijeri i poslovanju dodaju još jedan duboki i izuzetan dijagnostički instrument. Ove jednogodišnje studije sastoje se od četiri nivoa koje će Vam pomoći da postanete konsultant od poverenja. Važno je da razumete da je ovde reč o ozbiljnom proučavanju Života, i da je samostalno učenje kod kuće obavezno.

Privatni časovi su idealno rešenje za one koji žele da ubrzaju svoje učenje i da intenziviraju lični razvoj – u ekskluzivnim uslovima i iz svoje omiljene fotelje. Prednost ovog izuzetno personalizovanog koncepta učenja jeste to što ćete uz svu pažnju učitelja posvećenu samo Vama izbeći bilo kakve nedoumice i nedorečenosti, a dinamika i koncept predavanja sasvim su prilagođeni Vašim potrebama i tempu, uz mogućnost da odmah i zajedno sa Altheom provežbate svaki segment kroz praktične primere. Takođe, ovo je idealan i preporučeni vid obuke i za one pojedince koji ozbiljno žele da se obuče za karijeru Feng Shui i BaZi konsultanta i praktičara. Kroz analizu raznih karata, naučićete neverovatne stvari o ljudima, njihovim ljubavnim obrascima, kao i o stvarnoj praksi i primeni. Althea radi samo sa pet studenata tokom godine, te pošaljite mejl da biste saznali više o slobodnim mestima.

Kindle

Ako želite da naučite više o Kineskoj astrologiji; da razumete svoje zdravlje i načine na koje ga možete poboljšati; da steknete značajne uvide u vezi sa svojim ljubavnim životom; da popravite svoje finansije i prilagodite se oscilacijama kroz koje prolazi svaki biznis… Učitelj i autor Althea S.T. je za vas pripremila Chinese astrology Kindle seriju knjiga na Engleskom!

Počnite izučavanje sa Chinese Astrology for Beginners i nastavite sa Chinese Astrology for Health and Wellbeing, Chinese Astrology for Love and Relationship – i Chinese Astrology for Wealth and Prosperity)!

Uskoro na: https://altheachineseastrology.com