Kineska astrologija Ba Zi i ljubav (1)

Kao što znamo, Ljubav je tajnoviti gost koji obično dolazi nenajavljen. Iako iz sopstvenog iskustva znamo šta je Ljubav, neki aspekti našeg ljubavnog života i dalje ostaju nepoznati. Do sada smo shvatili da postoji nešto predodređeno u vezi sa našim ljubavnim životom. Primetili smo i to da neki ljudi provedu čitav život sa jednom osobom, dok je drugima ljubavni život mnogo komplikovaniji.

Postoje i oni koje snovi o idealnom partner sprečavaju da sagledaju stvarne mogućnosti u svom životu, kao što ima i onih koji uvek završe u identičnim vezama, žaleći se na svoj ljubavni život bez prestanka. Zatim, neki pojedinci imaju više od jedne istinske ljubavi tokom života – i uspevaju da budu jednako zadovoljni u svakoj vezi. Intenzivna ili blaga, stabilna ili promenljiva – ljubav je napitak koji može učiniti da budemo srećni i ispunjeni, kao što može delovati na nas i toksično, i tada nam uzima energiju i čini da se osećamo loše i nesigurno.

Nekada je potrebno samo da postanemo realistični u vezi sa svojim ljubavnim životom!

To što neki naši poznanici „imaju sreće u ljubavi“ i partnera koji im čita misli i ispunjava želje, ne znači da i mi treba da očekujemo isto. Svi smo različiti i Ba Zi Kineska astrologija upravo priznaje tu različitost i „čita“ posebnosti našeg ljubavnog života. Da li je vaša zvezda partnera prisutna u vašoj Ba Zi karti? Da li je jaka? Da li je pod nekim negativnim uticajima? U kakvom ste desetogodišnjem periodu trenutno? Da li je on povoljan za ljubav?

Ova i slična pitanja su deo analize Ba Zi karte i pomažu nam da shvatimo sa čim raspolažemo i šta se trenutno dešava u našem ljubavnom životu… Ljubav je toliko važan deo naših života da uvek potiče mnoga pitanja. Nastavite da čitate i saznajte na koji Vam način Kineska astrologija može pomoći da razumete osobenosti sopstvenog ljubavnog života…

126A87BF-348F-48B8-98C9-EB2156245180

Konsultacije

Konsultacije jedan-na-jedan su brz i direktan način da dobijete trenutne uvide u važna pitanja, da bolje razumete svoje zdravlje, ljubavni život, karijeru, finansije i biznis. Zakažite svoje lične konsultacije da se usaglasite sa tokovima, da unapred spoznate promene koje Vas očekuju i da napravite dobar plan za budućnost.

 

Naučite Kinesku astrologiju Ba Zi

Sudbinu, sreću, zdravlje, ljubav, finansije i druge aspekte života možete izučavati sa Althea S.T.-om na Studijama kineske astrologije. Ovo će biti korisno ne samo za one koji žele da profesionalno podučavaju druge, već svim pojedincima koji žele da svojoj karijeri i poslovanju dodaju još jedan duboki i izuzetan dijagnostički instrument. Ove jednogodišnje studije sastoje se od četiri nivoa koje će Vam pomoći da postanete konsultant od poverenja. Važno je da razumete da je ovde reč o ozbiljnom proučavanju Života, i da je samostalno učenje kod kuće obavezno.

Privatni časovi su idealno rešenje za one koji žele da ubrzaju svoje učenje i da intenziviraju lični razvoj – u ekskluzivnim uslovima i iz svoje omiljene fotelje. Prednost ovog izuzetno personalizovanog koncepta učenja jeste to što ćete uz svu pažnju učitelja posvećenu samo Vama izbeći bilo kakve nedoumice i nedorečenosti, a dinamika i koncept predavanja sasvim su prilagođeni Vašim potrebama i tempu, uz mogućnost da odmah i zajedno sa Altheom provežbate svaki segment kroz praktične primere. Takođe, ovo je idealan i preporučeni vid obuke i za one pojedince koji ozbiljno žele da se obuče za karijeru Feng Shui i BaZi konsultanta i praktičara. Kroz analizu raznih karata, naučićete neverovatne stvari o ljudima, njihovim ljubavnim obrascima, kao i o stvarnoj praksi i primeni. Althea radi samo sa pet studenata tokom godine, te pošaljite mejl da biste saznali više o slobodnim mestima.

 

Kindle

Ako želite da naučite više o Kineskoj astrologiji; da razumete svoje zdravlje i načine na koje ga možete poboljšati; da steknete značajne uvide u vezi sa svojim ljubavnim životom; da popravite svoje finansije i prilagodite se oscilacijama kroz koje prolazi svaki biznis… Učitelj i autor Althea S.T. je za vas pripremila Chinese astrology Kindle seriju knjiga na Engleskom!

Počnite izučavanje sa Chinese Astrology for Beginners i nastavite sa Chinese Astrology for Health and Wellbeing, Chinese Astrology for Love and Relationship – i Chinese Astrology for Wealth and Prosperity)!

Uskoro na: https://altheachineseastrology.com