JI # 8

Osam oblasti u Vašem domu u 2018. godini:

Vaš Feng Shui u 2018

JI # 8

Ukućani onih nekretnina čiji je glavni ulaz na Jugoistoku mogu da očekuju udar dobre sreće u 2018. godini, posebno ako im se ulaz nalazi na Jugoistoku 3! Tamo gde postoji otvoren prostor, voda ili park sa Jugoistočne strane nekretnine, povećavaju se šanse za još veću finansijsku sreću onih koji tu žive ili rade, pomažući im da lakše nađu podršku, pomoć ili mentore. Ipak, iako je Jugoistok finansijski odlična oblast u 2018. godini, obratite pažnju na to da je konkretno Jugoistok1 loša oblast za bilo kakva renoviranja. Ukoliko planirate da rekonstruišete Jugoistočni deo nekretnine, najsigurnije bi bilo da počnete sa Jugoistokom1 tokom 2017. ili u januaru 2018, pa da nastavite renoviranje Jugoistoka2 i 3 od 3. februara 2018.

Iako spavanje u Jugoistoku može dobro uticati na finansije u 2018, imajte na umu da je zvezda #8 zvezda aktivne energije, i da Vam može poremetiti san. Možete da pokušate da spavate na Jugoistoku neko vreme, ali ako vidite da na Vas ne utiče dobro, jednostavno promenite oblast spavanja!

Možete provoditi više vremena u jugoistoku tokom 2018 da biste poboljšali svoju finansijsku sreću, ili premestiti svoju kancelariju ili radni sto u ovu oblast, ili unutar pojedinačne sobe ili kancelarije svoj sto postaviti u jugoistočni deo. Da još više pojačate svoju finansijsku sreću, stavite akvarijum u jugoistok. Ipak, izbegavajte Jugoistok1, jer u 2018. to dom energije Sui Po (i zbog toga ovu oblast ne treba aktivirati u 2018).

* Da izračunate svoju Životnu Zvezdu, ukucajte svoj datum rođenja na sledećem linku: www.bit.ly/LifeGua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *