Feng Shui konsultacije za poslovni prostor

feng shui konsultacije za poslovni prostor

Feng Shui konsultacije za poslovni prostor

– za lakše poslovanje, brže ostvarenje ciljeva i prednost na tržištu

Za vas radimo procenu potencijala postojećeg objekta, i dajemo realne, praktične i važne preporuke u vezi sa poboljšanjima.

Mi znamo kako da pronađemo najbolja mesta za kancelarije ključnih ljudi (i/ili najbolja mesta za recepciju, čekaonicu, kuhinju, salu za intervencije, itd.) kao što znamo koji su najbolji pravci za orijentaciju stolova najvažnijih pojedinaca (što će pozitivno uticati na njihovu efikasnost i poslovni uspeh uopšte).

Ukoliko planirate rekonstrukciju ili ako ste kupili objekat i želite da ga privedete funkciji, mi smo prvi kojima treba da se obratite. Tu vam možemo pomoći u kreiranju najboljeg mogućeg projekta rekonstrukcije.

Sarađujemo sa vama na projektima od početka do kraja, što podrazumeva pronalaženje placa, postavljanje objekta i kompletan dizajn. Na osnovu naših preporuka i u dogovoru sa vama, arhitekte izrađuju konačni projekat.

Tu smo i za dodatne savete posle konsultacije!

feng shui konsultacije za poslovni prostor

Da bismo saznali šta vam treba, pošaljite upit ili nas pozovite.

U upitu navedite osnovne podatke o vrsti posla, lokaciji, kvadraturi objekta, broju zaposlenih, kao i informacije o tome za šta vam je naša asistencija potrebna.

Imamo iskustva sa sedištima kako malih/srednjih firmi, tako i korporacija, kao što imamo i velikog uspeha sa klinikama, restoranima, salonima, itd.

Mi se ozbiljno bavimo pravim Feng Shuijem i ne stavljamo simbole u vaš prostor. Mi koristimo mape, kompas i tlocrt, da bi našli sistemska rešenja, koja će nastaviti da rade za vaš biznis na dugoročnim osnovama!

Najčešće radimo po preporuci i sa malim brojem klijenata. Razlog je najlepši mogući: naši stalni klijenti su u stalnoj ekspanziji.

Ono što još treba da znate o nama jeste da uvek čuvamo privatnost svojih klijenata, zato što znanje i poverenje idu jedno sa drugim…

 


 

Da saznate više o Ba Zi konsultaciji za biznis, kliknite ovde

Da pročitate tekst o Feng Shuiju za poslovni prostor, pratite link…

Šta je sve potrebno za konsultaciju?  Saznajte više!