Feng Shui za 2020. (3): akademske stvari

Feng Shui za 2020. (3)

Feng Shui za akademske stvari: obrazovanje, istraživanje i pisanje

Ukoliko vas zanima da orimenite Feng Shui za akademske stvari i ako biste želeli da poboljšate koncentraciju, napišete knjigu, obavite zahtevna istraživanja, završite obrazovanje i sl., sledeće oblasti su najbolje za vaš radni sto tokom 2020.:

Severozapad 3

Jugozapad

Jugoistok 3

U 2020., jugozapad i severozapad 3 su najbolje oblasti za sve u vezi sa učenjem, podučavanjem, istraživanjem i pisanjem. Neka jugozapad bude vaš prvi izbor za sve akademske stvari, pa prvo razmotrite možete li da smestite svoj radni sto u jugozapad prostora – ili jugozapad radne sobe. Ukoliko vam jugozapad nije dostupan, tada je vaša druga najbolja opcija – jugoistok.

Da biste se povezali sa energijom Zvezde inteligencije, koja je odlična ne samo za akademske stvari već i za karijeru i biznis, premestite svoj radni sto u severozapad 3: prostora ili radne sobe.

*Osim posta “Feng Shui za akademske stvari”, pročitajte i ostale postove iz serijala “Feng Shui za 2020.”

feng shui za akademske stvariFENG SHUI ŠKOLA 1-4

BA ZI ŠKOLA 1-4

XUAN KONG DA GUA 1-2

DATE SELECTION 1-2

YI JING 1-2

GODIŠNJI FENG SHUI I BA ZI

——————————–

  • Svi kursevi su intenzivni.
  • Feng Shui + Ba Zi kurs (osnovni) ide dva puta godišnje (april, oktobar).
  • Godišnji kurs ide svakog decembra. 
  • Svi ostali kursevi se organizuju po potrebi.
  • Možete sami formirati svoju grupu, da ne biste čekali na termine.
  • Za određene kurseve, potrebno je predznanje.

Najbolji način da saznate SVE o vašem životnom i poslovnom prostoru, jeste da angažujete eksperta! Naš glavni konsultant je majstor klasičnog Feng Shuija, autor nagrađene knjige i mnogobrojnih tekstova, učitelj i mentor, sa dvadesetogodišnjim iskustvom i odličnim rezultatima. Upravo zbog toga, u vašoj ličnoj Feng Shui konsutaciji, dobićete baš ona rešenja koja su najbolja za vaš prostor i/ili potrebe.

Omogućavamo Feng Shui savetovanje za ŽIVOTNE i POSLOVNE prostore, i omogućavamo posebne pakete za INVESTITORE i one koji traže najbolji prostor za sebe.

Svakako razmotrite i našu GODIŠNJU Feng Shui konsultaciju, u kojoj ćete naučiti kako da koristite svoj prostor – da bsite ostvarili svoje ciljeve (zdravlje, ljubav, prosperitet)!