Feng Shui Leteće zvezde (2): Period 9

Feng Shui Leteće zvezde (2)

Period 9

Vreme je veoma važno u Feng Shui praksi, zato što se energije menjaju na svakih 20 godina.

Kako određene zvezde postaju snažnije i povoljnije, tako vlasnici nekih nekretnina iznenada mogu da postanu uspešniji i prosperitetniji.

Nažalost, nekada promena perioda može da osnaži neke problematične zvezde, što tada može da promeni sreću stanara i vlasnika biznisa. Tada može da se desi i da prethodno uspešni biznis počne da prolazi kroz manje ili veće teškoće.

Upravo zbog svega pomenutog, vlasnicima stambenih i poslovnih prostora je neophodna dodatna konsultacija pred početak novog perioda – pre 2024. godine…

period 9

Novi dvadesetogodišnji period, period 9, počinje od februara 2024. godine.

To je poslednji period u tekućem Velikom Ciklusu, koji traje 180 godina.

Kada bude došao period 9, vlasnici nekretnina čiji se uspeh bazirao na aktivnoj # 8 (glavni ulaz, voda, itd.) – mogu da očekuju promene, kao i finansijske poteškoće.

Zbog toga, ukoliko planirate kupovinu nove nekretnine u naredne dve godine, potrebno je da pažljivo analizirate kartu Letećih zvezdi Vašeg prostora, da biste videli gde se nalazi # 9. Nakon što počne novi period, potrebno je aktivirati # 9, što se može učiniti na različite načine, u zavisnosti od toga o kakvom se prostoru radi (postavljanje novih vrata, prilaza ili vode).

Naravno, oni koji su čitali više ili su bili na našim kursevima znaju da je moguće i promeniti period zdanja. Ipak, oni isto tako znaju da je ponekad teže promeniti period nego – sagraditi nešto novo. Planovi izgradnje treba da budu takvi da omoguće prosperitet ukućana tokom celog narednog perioda. Što se tiče promene perioda (zahteva promenu krova, poda i pozicije vrata), ovu veliku rekonstrukciju treba raditi samo ako nova karta Letećih zvezdi (za period 9) pokazuje ogromne benefite!

*Osim posta “Period 9”, pročitajte i ostale postove iz serijala “Leteće zvezde”.

 


Na https://feng-shui.in.rs  možete između ostalog i da:

 • Saznate više o tome kako koristiti Feng Shui svake godine
 • Skinete besplatnu e-knjigu “Vaš Feng Shui vodič za 2020.”
 • Skinete besplatne pdf-ove (sekcija Downloads)
 • Pročitate godišnju prognozu za svaki od 12 znakova Kineskog Zodijaka
 • Izračunate svoju Ba Zi kartu – vaš lični Kineski horoskop
 • Izračunate Leteće zvezde kartu vaše nekretnine (Feng Shui mapa prostora)
 • Prijavite se na najbolje Feng Shui jednogodišnje studije u Evropi
 • Zakažete svoju Feng Shui životnu ili poslovnu konsultaciju
 • Zakažete svoju Ba Zi životnu, poslovnu ili godišnju konsultaciju
 • Prijavite se na Ba Zi studije koje vam mogu promeniti život
 • I još mnogo toga drugog…

period 9

Najbolji način da saznate SVE o vašem životnom i poslovnom prostoru, jeste da angažujete eksperta! Naš glavni konsultant je majstor klasičnog Feng Shuija, autor nagrađene knjige i mnogobrojnih tekstova, učitelj i mentor, sa dvadesetogodišnjim iskustvom i odličnim rezultatima. Upravo zbog toga, u vašoj ličnoj Feng Shui konsutaciji, dobićete baš ona rešenja koja su najbolja za vaš prostor i/ili potrebe.

Radimo Feng Shui savetovanje za ŽIVOTNE i POSLOVNE prostore, i omogućavamo posebne pakete za INVESTITORE i one koji traže najbolji prostor za sebe.

Svakako razmotrite i našu GODIŠNJU Feng Shui konsultaciju, u kojoj ćete naučiti kako da koristite svoj prostor – da bsite ostvarili svoje ciljeve (zdravlje, ljubav, prosperitet)!

Feng Shui Kindle

(English)

NOVA KNJIGA NA AMAZONU
“Feng Shui for Beginners” je nova knjiga na Engleskom i prva u Kindle Feng Shui ediciji. Idealno štivo za sve koje zanima pravi Feng Shui i koji žele da obnove osnove. Knjiga sadrži 10 poglavlja i jedan kompletan Case Study. Da biste otišli direktno u Kindle prodavnicu, kliknite ovde.