Feng Shui Leteće zvezde (17): Nepovoljne kombinacije zvezdi

Feng Shui Leteće zvezde (17)

Nepovoljne kombinacije zvezdi

Neke kombinacije Letećih zvezdi imaju baš loše dejstvo na zdravlje, odnose, finansije i uopšte sreću ukućana. Nekada čak i povoljne zvezde, tipa zvezde 1, kada sretnu nepovoljnu zvezdu, mogu da stvore  lošu kombinaciju.

Ovakve nepovoljne kombinacije mogu loše da utiču i na biznis, praveći vlasnicima stalne probleme sa zaposlenima, prometom, kupcima, snabdevačima ili – inspekcijom.

 

Među nepovoljnim kombinacijama zvezdi, ističu se sledeće:

1,2

Ova kombinacije se pojavljuje u prostorima gde žene dominiraju. Što se tiče zdravlja, ova kombinacija može da uzrokuje probavne probleme. U vezi odnosa, ova je kombinacija poznata i kao vesnik raskida i razvoda.

2,3

Ovo je kombinacija koja ukućane čini razdražljivim i sklonim verbalnim i nekada fizičkim sukobima.

Što se tiče zdravlja, ova kombinacija takođe može loše da utiče na probavne organe i da usporava probavu i metabolizam.

2,5

Ovo je jedna od najgorih kombinacija zvezdi, koja loše utiče kako na zdravlje ukućana tako i na njihovu sigurnost. U poslu, ova je kombinacija vesnik zastoja i problema sa naplatom potraživanja.

3,5

Ovo je kombinacija verbalnih i fizičkih konflikata, koja je poznata i kao vesnik problema sa zakonom.

3,8

Ova kombinacija ima ograničeno loše dejstvo, zato što nepovoljno utiče samo na mlađu decu, a posebno dečake.

5,5

Ova kombinacija je vesnik borbe za preživljavanje i mogućeg bankrota. Ona se dovodi u vezu sa destruktivnim događajima i loše utiče na zdravlje, odnose i novac.

5,9

Ova je kombinacija vesnik zastoja, upornih problema i neočekivanog obrta događaja. Takođe se dovodi u vezu sa nezgodama, posebno kada se u ovom pravcu nalazi Sha (npr. prav put koji ide dirketno na kuću).

2,7

Ovo je kombinacija vatre, zbog čega nije idealno imati peć, šporet ili kamin u oblasti (opasnost od požara).

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba).
Nove grupe se formiraju samo 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.

Feng Shui knjiga

Feng Shui knjiga Nepovoljne kombinacije zvezdi

“Feng Shui za sve: Osnove klasičnog Feng Shuija” jeste priručnik Feng Shuija koji uvek treba imati uz sebe. Saznajte direktno od majstora šta je pravi Feng Shui i koje su to metode koje zaista “rade” i daju odlične rezultate! Ovo nije knjiga koja nudi simbole i druge zamene za pravo znanje. “Feng Shui za sve” je  izvor pravih i proverenih informacija koje koriste najbolji majstori širom sveta. Althea je svoje bogato znanje i iskustvo pretočila u knjigu koja je sada dostupna svima!
Može se naći u svim većim knjižarama, a takođe se može naručiti mejlom ili na Viber +381 61 628 1250.
 

Kineska astrologija 

Knjiga “Kineska astrologija” je još jedan Althea-in klasik. U ovoj knjizi možete saznati više o Kineskoj astrologiji i znacima Kineskog Zodijaka. Vašom sudbinom ne upravlja samo jedan znak, već – četiri!
Saznajte više o zdravlju i zodijačkim znacima, ishrani, vežbama i drugom. Izračunajte sve četiri kolone vašeg Kineskog horoskopa – Ba Zi. Pročitajte više o tome kako se znaci slažu jedan sa drugim i kako se vaša četiri znaka međusobno slažu. I još mnogo toga drugog!
Može se naći u svim većim knjižarama, kao što se moće naručiti mejlom i preko Vibera (+381 61 628 1250)