Feng Shui Leteće zvezde (12): Leteća zvezda 7

Feng Shui Leteće zvezde (12)

Leteća zvezda 7

(zabava, priča, povrede)

Da li biste želeli da više izlazite i družite se?

Da se bolje zabavljate i/ili živite život na ivici?

Ako da, tada možete da razmislite o tome kako da se povežete sa energijom zvezde 7…

Tokom svoje dvadesetogodišnje vladavine (1984. – 2003.), zvezda 7 je bila na svom vrhuncu, i tada je davala najbolje od sebe. Oni koji su tada bili povezani sa aktivnom zvezdom 7 mogli su više da se druže i uživaju u životu, kao i da steknu izvesno bogatstvo.

Na žalost, od 2004. godine, zvezda 7 je izgubila svoju snagu i sjaj, i od zvezde prosperiteta je postala zvezda prošlog prosperiteta. Od tada, njeni loši kvaliteti kao naprimer preterano zabavljanje, verbalno i fizičko nasilje i sl., više dolaze do izražaja.


U svom periodu, zvezda 7 je pomogla mnogima da se osećaju mladi, srećni i neobavezni, i omogućila im je da maksimalno uživaju u životu. I u sadašnjem periodu, zvezdu 7 možemo da koristimo da bi poboljšali komunikacije, stekli nove prijatelje i postali popularni.


leteća zvezda 7

Ipak, kada je pod uticajem Sha iz predela i neposrednog okruženja, ova zvezda može da prouzrokuje fizičke povrede ukućana (najčešće zuba i usta), kao i povećanu opasnost od krađe i požara.

U porodičnom sistemu, zvezda 7 predstavlja mlade devojke i najmlađu ćerku.

Kada Sha dolazi sa zapada ili iz pravca zvezde 7, to može da stvori probleme uzrokovane ogovaranjem, kao što može nepovoljno da utiče na mlade devojke u porodici.

Organi i delovi tela koji su povezani sa ovom zvezdom su grlo, usta i zubi.

Kada Sha dolazi sa zapada ili iz pravca zvezde 7, to određenim ukućanima može da zdravstvene probleme i/ili povrede grla, usta ili zuba. 

Trigram zvezde 7 je Dui (jezero), element je Yin Metal, a pravac je zapad.

*Osim posta “Leteća zvezda 7”, pročitajte i ostale postove iz serijala “Leteće

zvezde”.


Na https://feng-shui.in.rs  možete između ostalog i da:

 • Saznate više o tome kako koristiti Feng Shui svake godine
 • Skinete besplatnu e-knjigu “Vaš Feng Shui vodič za 2020.”
 • Skinete besplatne pdf-ove (sekcija Downloads)
 • Pročitate godišnju prognozu za svaki od 12 znakova Kineskog Zodijaka
 • Izračunate svoju Ba Zi kartu – vaš lični Kineski horoskop
 • Konsultujete se dnevno sa Yi Jing-om (samo jednom dnevno!)
 • Izračunate Leteće zvezde kartu vaše nekretnine (Feng Shui mapa prostora)
 • Prijavite se na najbolje Feng Shui jednogodišnje studije u Evropi
 • Zakažete svoju Feng Shui životnu ili poslovnu konsultaciju
 • Zakažete svoju Ba Zi životnu, poslovnu ili godišnju konsultaciju
 • Prijavite se na Ba Zi studije koje vam mogu promeniti život
 • I još mnogo toga drugog…
Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba).
Nove grupe se formiraju samo 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.

Feng Shui knjiga

Feng Shui knjiga leteća zvezda 7

“Feng Shui za sve: Osnove klasičnog Feng Shuija” jeste priručnik Feng Shuija koji uvek treba imati uz sebe. Saznajte direktno od majstora šta je pravi Feng Shui i koje su to metode koje zaista “rade” i daju odlične rezultate! Ovo nije knjiga koja nudi simbole i druge zamene za pravo znanje. “Feng Shui za sve” je  izvor pravih i proverenih informacija koje koriste najbolji majstori širom sveta. Althea je svoje bogato znanje i iskustvo pretočila u knjigu koja je sada dostupna svima!
Može se naći u svim većim knjižarama, a takođe se može naručiti mejlom ili na Viber +381 61 628 1250.