Feng Shui konsultacije za dom

feng shui konsultacije za dom

Feng Shui konsultacije za dom

Treba da znate gde živite i koje su dobre i loše strane vašeg doma.

Profesionalna Feng Shui konsultacija vam pruža realnu sliku vašeg prostora i njegovo delovanje na sve ukućane.

U ovoj konsultaciji takođe možete saznati i najbolje načine da aktivirate svoj prostor i da iskoristite njegove potencijale do – maksimuma. Sve ovo je značajno, zato što kada prostor nije aktiviran, tada ukućani nemaju koristi od njegovih dobrih strana!

 

Šta dobijate u profesionalnoj Feng Shui konsultaciji?

Dobijate prevashodno realnu i poštenu evaluaciju postojećeg prostora, kao i maksimalno praktične ali važne preporuke u vezi sa poboljšanjima.

Stručni smo da procenimo mesto na kome spavate i orijentaciju uzglavlja; isto kao i poziciju šporeta i radnog stola. Poboljšanja koja predlažemo uključuju i bolje pravce za spavanje i rad (eventualno i orijentaciju šporeta). Mi radimo sa 24 pravca, a sve naše preporuke  diskutujemo sa vama i zajedno biramo najbolja rešenja!

feng shui konsultacije za dom

Kako vam još možemo pomoći?

  • Možemo vam takođe pomoći i da odaberete najbolji novi dom od više opcija u ponudi (tražite od vašeg agenta da vam obezbedi tlocrte svih prostora koji vas zanimaju).
  • Možemo da vam predložimo najbolji plan rekonstrukcije bilo kog prostora.
  • Sarađujemo sa vama i arhitektama na dizajnu novog prostora, jer kada je dom u pitanju, ništa ne treba prepustiti slučaju!
  • Kada se radi o kućama, mi se ne bavimo samo idealnim planom osnove vašeg budućeg doma, već nam naša znanja omogućavaju i da postavimo kapiju, prilaz itd. na najbolje moguća mesta, od kojih će svi ukućani imati koristi!
  • Takođe vam možemo pomoći da aktivirate skrivene potencijale vašeg objekta, tako što ćemo pronaći najbolja mesta za vodu (bazen, jezerce, vodeni tok…).

Da bismo saznali šta vam treba, pošaljite upit.

U upitu navedite osnovne podatke o nekretini, lokaciji, kvadraturi, broju ukućana i rok u kome vam je naša asistencija potrebna.

feng shui konsultacije za dom

Ne obećavamo nemoguće, ali uvek pružamo maksimum

Sa nama uvek znate na čemu ste.

Mi ne obećavamo nemoguće, zato što znamo da rezultati zavise od prostora! Pošto se ozbiljno bavimo pravim Feng Shuijem, ne stavljamo simbole u vaš prostor. Mi umesto toga koristimo mape, kompas i tlocrt, da bi našli najbolja (sistemska) rešenja, koja će nastaviti da rade za vas na dugoročnim osnovama!

Jednom kada poboljšamo tok energije i nakon što vam pronađemo najbolja mesta u prostoru i najbolje lične pravce, uspostavlja se novi Feng Shui set-up. Ono što mi zapravo činimo, jeste da promišljenim delovanjem podstičemo vaš prostor da počne da radi za vas!

 

 

Da saznate zašto vam je potrebna Ba Zi životna konsultacija, kliknite ovde

Da pročitate tekst o Feng Shui savetima za one koji traže dom, pratite link

Šta je sve potrebno za konsultaciju?  Saznajte više!

Feng Shui Kindle

(English)

NOVA KNJIGA NA AMAZONU

“Feng Shui for Beginners” je nova knjiga na Engleskom i prva u Kindle Feng Shui ediciji. Idealno štivo za sve koje zanima pravi Feng Shui i koji žele da obnove osnove. Knjiga sadrži 10 poglavlja i jedan kompletan Case Study. Da biste otišli direktno u Kindle prodavnicu, kliknite ovde.