FENG SHUI AKTIVACIJE

FENG SHUI AKTIVACIJE u 2021.

Kada neka oblast prostora tokom godine sadrži povoljnu energiju, možemo je osloboditi aktivacijom, da bi imali korist od nje.

Aktivacija četiri posebne povoljne godišnje Zvezde prioritet je za svakoga ko živi u stanu ili višespratnici, kao i za one čiji Feng Shui stana nije idealan i čija natalna Ba Zi karta pokazuje da prolaze kroz izazovan trogodišnji ciklus. Postoji mnogo toga što se može postići aktivacijama, od smanjenja negativnih uticaja prepreka do poboljšanja opšte sreće ukućana boljim prilikama za lični i finansijski napredak.

Kada razmišljate o tome koju Zvezdu želite da aktivirate, to zavisi od kvaliteta konkretne Zvezde kao i od Vaših ličnih potreba. Možda ćete želeti da aktivirate ne samo jednu, već sve četiri posebne povoljne godišnje Zvezde, a uz njih i neke dodatne povoljne zvezde koje Vam mogu koristiti, poput Nobleman Zvezde za poboljšanje odnosa i dobijanje podrške ili Peach Blossom Zvezdu za više sreće u ljubavi.

Osnovno pravilo za svaku aktivaciju je jednostavno: probuditi i pokrenuti određenu oblast da bi se iz nje oslobodile povoljne energije.

Da biste izveli aktivaciju, potrebno je da imate osnovu svoje nekretnine u srazmeri, podeljenu na 28 delova/oblasti, koje su poznate pod imenom „24 planine Feng Shuija (pogledajte naše besplatne PDF-ove u sekciji Downloads).

Najčešći načini za izvođenje Feng Shui aktivacija:

  • Pomeranjem nameštaja unutar konkretne oblasti
  • Vatrom
  • Vodom
  • Zvukom

Najlakši način za aktivaciju oblasti svakako je pomeranje nameštaja unutar te oblasti.

Pomeranje nameštaja u oblasti u kojoj boravi određena Zvezda služi da probudi oblast i oslobodi energiju Zvezde, kao kada biste promrdali i probudili uspavanu osobu koja kasni na posao.

Važno da budete istrajni i da aktivaciju izvodite tokom najmanje 15-30 minuta.

Možete koristiti i druge metode za aktivaciju: zvukom, vatrom ili vodom.

(moja omiljena metoda je Vatra, jer je jednostavno, lako, čisto i – efikasno!)

Ono što je najvažnije jeste da budete strpljivi dok izvodite aktivaciju, fokusirani – i da odaberete povoljan dan i povoljnu oblast.

* Svaki metoda aktivacije (sa Pet Elemenata) detaljno je objašnjen u mojoj e-knjizi „Space Clearing for Your Home and Soul“

* U želji da Vas podržimo u radu sa Feng Shui energijama, 1 x mesečno ćemo objavljivati Feng Shui postove sa povoljnim datumima za aktivaciju na Instagramu i Facebook profilu.

 

Da skinete besplatne PDF-ove za 2021. godinu, kliknite na PDF koji vas zanima:

Feng Shui vodič za 2021.

Kineska astrologija za 2021.

 

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba).
Nove grupe se formiraju samo 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.