Feng Shui za 2020. (8): Feng Shui za autoritet i vođstvo

Feng Shui za 2020. (8)

Feng Shui za autoritet i vođstvo

Za one koji žele da koriste Feng Shui za autoritet i da se povežu sa energijom moći, prave lokacije u 2020. jesu:

Jugoistok

Zapad

Jugozapad

 

Jugoistok je najbolja lokacija za sve koji žele da se uspostave kao autoriteti i lideri u svojoj oblasti.

Da biste se povezali sa ovom energijom, dovoljno je da pomerite svoj radni sto u jugoistok kancelarije. Sto se tiče zapada i jugozapada, ove oblasti su takođe povoljne za sve koji bi želeli da ojačaju svoj autoritet, premda ove dve oblasti takođe donose i napetost i moguće sukobe.

*Osim posta “Feng Shui za autoritet”, pročitajte i ostale postove iz serijala “Feng Shui za 2020.”

feng shui za karijeru

Najbolji način da saznate SVE o vašem životnom i poslovnom prostoru, jeste da angažujete eksperta! Naš glavni konsultant je majstor klasičnog Feng Shuija, autor nagrađene knjige i mnogobrojnih tekstova, učitelj i mentor, sa dvadesetogodišnjim iskustvom i odličnim rezultatima. Upravo zbog toga, u vašoj ličnoj Feng Shui konsutaciji, dobićete baš ona rešenja koja su najbolja za vaš prostor i/ili potrebe.

Omogućavamo Feng Shui savetovanje za ŽIVOTNE i POSLOVNE prostore, i omogućavamo posebne pakete za INVESTITORE i one koji traže najbolji prostor za sebe.

Svakako razmotrite i našu GODIŠNJU Feng Shui konsultaciju, u kojoj ćete naučiti kako da koristite svoj prostor – da bsite ostvarili svoje ciljeve (zdravlje, ljubav, prosperitet)!