Bivo u 2019. (15)

Koji je Kineski astrološki znak vašeg dana rođenja? Da biste shvatili kako će godina Svinje da utiče na vas, potrebno je da izračunate vašu Ba Zi astrološku kartu i pronađete znak svog dana rođenja. Za sve ostale informacije, pročitajte prvi post u ovom serijalu: O Kineskoj astrologiji (1)

Bivo u 2019. (15)

Ox

U godini Svinje, sreća Bivola je – prosečna, najviše zbog nedostatka jakih povoljnih zvezdi u ovom znaku.

Ovo zapravo znači da oni treba da budu strpljivi u 2019. i da pričekaju bolje vreme za veće poduhvate. U skladu sa rečenim, 2019. godina je odlično vreme za njih da započnu pripreme za realizaciju dugoročnih planova, jer se njihova sreća poboljšava već od 2020.

Što se tiče zdravlja i opšte dobrobiti rođenih u danima Bivola, oni će biti skloni promenama raspoloženja, što je posebno naglašeno kod žena koje mogu imati problema sa hormonima. Bivoli u godini Svinje treba da obrate više pažnje na svoje zdravlje, kao što treba da budu oprezniji u saobraćaju i prilikom rada sa alatima (zbog slabe koncentracije mogu lakše da se povrede).

Njihova ljubavna sreća je prosečna u 2019. – osim za muškarce rođene u danu Ji Chou i žene rođene u danu Ding Chou (pogledati Ba Zi kartu). Za ova dva Bivola, godina Svinje je idealna za trajnu vezu i-ili brak.

Zbog prosečne sreće u poslu i finansijama, Bivolima se ne savetuje da se upuštaju u velike poduhvate. Izuzetak su rođeni u danu Ji Chou, kao i Bivoli koji imaju Pacova, Majmuna ili Tigra u svojoj Ba Zi karti, zato što će njihova sreća biti bolja. Generalni savet za Bivole je da budu pažljivi u vezi sa svojim poslovima, jer izvesne zvezde u ovom znaku ukazuju na prisustvo onih koji bi želeli da se okoriste njihovim sredstvima.

Rođeni u godini Bivola: Ljudi iz okruženja neće biti previše raspoloženi da vas podrže.

Rođeni u mesecu Bivola: Prospekti u karijeri i biznisu su prosečni, pa je najbolje ne stremiti visoko.

Rođeni u danu Bivola: Sklonost promenama raspoloženja, konfuzija i anksioznost.

Rođeni u satu Bivola: Deca su promenljivo.