Xin 辛, Yin Metal

  • Vaš SELF je
  • Xin 辛, Yin Metal

Xin Metal predstavlja fini nakit, pa su tako i ovi ljudi probirljive i rafinirane ličnosti, poznate po svom istančanom ukusu. Iako mogu da izgledaju grubo i tvrdo, Xin osobe su zapravo veoma iskrene, brze, snalažljive i prilagodljive ličnosti.

ring nakit

Xin ljudi – ljubitelji lepih stvari

Oni su veoma rečiti, inteligentni, šarmantni i duhoviti ljudi, koji najviše uživaju u tome da budu u centru pažnje i da zabavljaju druge. Sa druge strane, oni su ujedno i skeptični pojedinci čije poverenje ne može da se stekne tek tako, i koji će posebno vatreno braniti svoje stanovište i svađati se oko toga čija su uverenja ispravnija.

Sa obzirom na to da su im njihova pojava i izgled veoma važni, ovi pojedinci vode računa o sebi, i uvek teže tome da se predstave na najbolji mogući način. Oni su i radoznali i veoma kreativni ljudi, poznati po svojoj veoma dobroj informisanosti i stalnom praćenju trendova.

Mnogi od ovih osoba su ljubitelji lepih stvari, kvalitetne hrane i najfinijih pića, a uobičajeno ih zanimaju ne samo muzika i umetnost, već i razni kulturni i socijalni događaji, koje redovno prate.

Xin Self imaju Novak Đoković, Angelina Jolie i Lady Gaga, kao i naučnica Marie Curie

Iako su Xin osobe centrirane, samostalne i samosvojne ličnosti sa definisanim ciljevima, one su takođe veoma sentimentalne i romantične. Sa obzirom na to da im je ljubav veoma važna, one su spremne da se odreknu mnogo čega u životu, a sve zarad prave osobe i iskrene ljubavi.

Slab Xin Self može da se nađe kod površnih, povodljivih i veoma zahtevnih pojedinaca, koji imaju puno nerealnih očekivanja, kako od života, tako i od drugih ljudi.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!