Wu 戊, Yang Zemlja

  • Vaš SELF je
  • Wu 戊, Yang Zemlja

Wu Self pripada osobi čvrste građe, stamenoj i izdržljivoj. Yang Zemlja je zemlja uzvišenja i planina, koja oblikuje temeljnu osobu, na koju se može računati i osloniti.

wu yang zemlja

Wu- vredni i disciplinovani ljudi

Wu Zemlja pojedinci su odani i postojani u svojim simpatijama, i teže tome da uspostave trajne odnose sa drugima. Oni pridaju veliki značaj porodici i prijateljima (zbog čega često neguju prijateljstva još od detinjstva), a prema svim važnim ljudima u svom životu su odani, negujući i zaštitnički nastrojeni.

Oni su i  osobe koje su takođe vredne, radne i disciplinovane, a kada se nečemu posvete, onda postojano i predano idu ka ostvarenju ciljeva. Sa druge strane, oni imaju neki svoj ritam u obavljanju poslova, koji drugima može da izgleda spor, ali koji njih ipak dovodi do finalizacije.

Oni koji ih dobro poznaju znaju da Wu osobe imaju veliku potrebu za sigurnošću i stabilnim životom, kao i da se ispod hladnokrvne pojave, puno brinu i da neprekidno razmišljaju. Generalno, oni su ljudi koji naginju tradicionalnim vrednostima, i koji su uvek dobro informisani o običajima područja u kome žive.

Wu Self imaju teniseri Raphael Nadal i Ana Ivanović, a Michael Jackson je takođe bio Wu Self osoba

Pošto su pravedni i uvek se trude da održe svoju reč, ove individue teško podnose nepravdu i neispunjena obećanja. Što se tiče povreda, iako mogu da ih oproste, oni ipak nikada ne zaboravljaju da su bili izdani ili povređeni.

Ove osobe takođe nisu fleksibilne i teško prihvataju promene, pa tako jednom kada formiraju mišljenje o nečemu, teško ih je ubediti da stvar ponovo razmotre ili da svoje mišljenje promene.

Njihova tvrdoća i tvrdoglavost mogu ponekad da im pomognu u ostvarenju ciljeva, premda ove osobine takođe mogu da im donesu mnogo problema, posebno u međuljudskim odnosima.