Ren 壬, Yang Voda

  • Vaš SELF je
  • Ren 壬, Yang Voda

Ren Voda Self se vizuelno najčešće prikazuje kao reka, pa su ovi ljudi shodno tom prikazu brzi, pričljivi i uvek u pokretu. Oni su ujedno i slobodoljubivi i pravi avanturisti, a sa obzirom na to da ih mesto ne drži, više vole kada su u akciji, nego da budu vezani za određeni prostor.

river reka

Ren – slobodoljubivi i uvek u pokretu

Upravo zbog njihovog nemirnog duha, njima odgovara dinamičan način života, kao što im odgovaraju i aktivni poslovi, u kojima bi imali slobodu delovanja.

Ren pojedinci su inteligentni, veoma snalažljivi i sposobni da pronađu rešenje i izlaz iz bilo koje situacije. Premda su veoma preduzimljivi, oni su ujedno i promišljene individue, koje dosta razmišljanju o svojim potezima i najboljoj taktici za određene situacije.

Ipak, ove osobe su i veoma nestrpljive, te tako i sklone tome da krenu prečicama, što za njih ne ispadne uvek dobro. Lična sloboda im je važna i veoma je cene, kao što mrze da polažu račune i da ih neko kontroliše.

Premda su skloni tome da druge zasipaju savetima, uopšte nisu radi da ih saslušaju, i teško prihvataju čak i dobronamerne savete i konstruktivnu kritiku.

Iako ne spadaju u otvorene ličnosti koje će rado deliti svoja osećanja i planove sa drugima, Ren pojedinci su ipak veoma komunikativni i ekspresivni. Samim tim, oni se odlično snalaze u različitim socijalnim interakcijama, i uživaju u zabavljanju, šarmiranju i osvajanju drugih, kao i igranju igara.

Ren Self imaju biznismeni Warren Buffet i Bill Gates, a Ren osoba je bio i komičar Charlie Chaplin

Oni su i veoma strastveni i ličnosti snažnog karaktera, koji neretko mogu da iznenade ljude u okruženju svojim naglim, destruktivnim i/ili agresivnim ponašanjem.

Jak Ren Self pojedinci su tvrdoglavi i beskompromisni, i drugima uvek jasno stavljaju do znanja da ne vole kada se od njih bilo šta očekuje, te da ne dozvoljavaju mešanje u svoje poslove.

Kineska astrologija 

Knjiga “Kineska astrologija” je još jedan Althea-in klasik. U ovoj knjizi možete saznati više o Kineskoj astrologiji i znacima Kineskog Zodijaka. Vašom sudbinom ne upravlja samo jedan znak, već – četiri!
Saznajte više o zdravlju i zodijačkim znacima, ishrani, vežbama i drugom. Izračunajte sve četiri kolone vašeg Kineskog horoskopa – Ba Zi. Pročitajte više o tome kako se znaci slažu jedan sa drugim i kako se vaša četiri znaka međusobno slažu. I još mnogo toga drugog!
Može se naći u svim većim knjižarama, kao što se moće naručiti mejlom i preko Vibera (+381 61 628 1250)