Jia 甲, Yang Drvo

  • Vaš SELF je
  • Jia 甲, Yang Drvo

Self Jia, ili Yang Drvo pripada osobi koja je iskrena, poštena, direktna i sa kojom uvek znamo na čemu smo. Jia individua je takođe i impulsivna, pa najčešće kaže ono što joj je na umu, ne vodeći računa o tome da li je trenutak pravi i ne mareći mnogo za takt ili diplomatiju.

Jia drvo

Jia – iskrena osoba bez obzira na sve

Premda se radi o dobronamernoj i saosećajnoj osobi, kada je ponesu impulsi i emocije, Jia je u stanju da kaže svašta, pa – čak i ono što stvarno ne misli.

Sa druge strane, kada je nešto jako zainteresuje, ova osoba može u potpunosti tome da se posveti, isključujući sve ostalo kao manje važno.

Ovo je Self mnogih vizionara i pronalazača (Nikola Tesla), koji su imali hrabrosti da budu pioniri u svojim oblastima, i koji su se usudili da prvi koračaju neistraženim stazama, doprinoseći napretku celog čovečanstva.

Jia je Self aktivne osobe koja neće samo sedeti i čekati da se nešto desi, već će radije krenuti tome u susret i sama pokrenuti događaje, kao što je to bio slučaj sa Brus Lijem.

Ovi inovativni ljudi su poznati po tome što vole da započinju nove stvari, i/ili istražuju različite mogućnosti u postojećim. Zanimljivo je da uz ovaj Self ide i jedna kontradiktornost, koja se sastoji u tome da osoba može da bude ekscentrična, a u isto vreme i veoma – konzervativna.

Jia Self su imali Nikola Tesla i Bruce Lee, a Jia osoba je i biznismen mađarskog porekla, George Soros

Ove ličnosti su uglavnom krajnje određene u vezi sa tim šta žele i načinima na koje misle da to mogu da ostvare. Oni, međutim, mogu da iznenade svojom tvrdoćom, tvrdoglavošću i teritorijalnošću, kao i iznenadnom ljutnjom i prekidom kontakta (ne kaže vam šta mu smeta, a onda mu je odjednom dosta i prekida kontakt).

Ovaj Self ne voli prepreke, zbog čega ne sagledava dobro svoja ograničenja.

Feng Shui knjiga

Feng Shui knjiga

“Feng Shui za sve: Osnove klasičnog Feng Shuija” jeste priručnik Feng Shuija koji uvek treba imati uz sebe. Saznajte direktno od majstora šta je pravi Feng Shui i koje su to metode koje zaista “rade” i daju odlične rezultate! Ovo nije knjiga koja nudi simbole i druge zamene za pravo znanje. “Feng Shui za sve” je  izvor pravih i proverenih informacija koje koriste najbolji majstori širom sveta. Althea je svoje bogato znanje i iskustvo pretočila u knjigu koja je sada dostupna svima!
Može se naći u svim većim knjižarama, a takođe se može naručiti mejlom ili na Viber +381 61 628 1250.