Ba Zi konsultacija za biznis i poslovne ljude

Ba Zi konsultacija za biznis i poslovne ljude

-prave informacije daju prednost

Prave informacije i tajming su sve u biznisu i odlučuju o uspehu ili neuspehu poslovanja i svakog pojedinačnog projekta.

Mi savetujemo poslovne ljude u vezi sa realizacijom njihovih planova, zato što znamo kada je pravo vreme za eskpanziju i određene projekte.

Ba Zi konsultacija za biznis je savršena prilika da saznate šta je relevantno za vaš biznis ili karijeru u ovom trenutku, kakve su opšte tendencije i šta se dešava sa tržištem, klijentima i konkurencijom. Investirajte pametno, u industriju sa kojom ste najkompatabilniji i gde su najveće šanse da će vaša ulaganja brzo da se isplate.

Saznajte takođe i sa kojim problemima ćete se suočavati, uopšte, i u ovom konkretnom trogodišnjem periodu – i na šta treba da obratite posebnu pažnju.

Određeni periodi i godine donose velike šanse za napredak, ali nekada šanse dolaze i sa ograničenjima i veoma specifičnim problemima. Zato, ne prepuštajte važne odluke slučaju: investirajte pametno i donosite odluke u skladu sa onim što je za vas trenutno otvoreno!

Da zakažete svoju Biznis konsultaciju uživo ili preko Skype-a,  pošaljite mejl na fengshuicentar@hotmail.com

Da saznate više o Ba Zi životnoj konsultaciji, kliknite ovde

Da saznate više o Ba Zi godišnjoj konsultaciji, kliknite ovde

Kindle na Engleskom

-serija Chinese Astrology-

Ba Zi konsultacija za biznis

Svoje putovanje u Kinesku astrologiju Ba Zi možete započeti sa e-knjigom Chinese Astrology for Beginners. Ovde ćete naći sva potrebna objašnjenja, značenja svake od četiri kolone – kao što ćete moći da pronađete svoj tip ličnosti u Kineskoj astrologiji.

U narednoj knjizi, Chinese Astrology for Love, saznaćete kako vaš Self voli i kako se analizira ljubavni život u Ba Zi.

U Chinese Astrology for Health moći ćete da saznate više o zdravlju svakof Selfa i zdravlju zodijačkih znakova…

Na kraju, u Chinese Astrology for Wealth moći ćete da pročitate sve o novcu i prosperitetu vašeg Selfa i Zodijačkih znakova.

Kliknite na naslov knjige da biste otišli na Amazon Kindle.