Ba Zi godišnja konsultacija

Ba Zi godišnja konsultacija

-za one koji hoće da iskoriste godinu do maksimuma

Svaka godina različito deluje na razne aspekte vašeg života.

Neke godine donose status quo, dok neke druge dolaze sa specifičnim problemima. Dok jedna godina donosi malo dešavanja i deluje isključivo na određeni aspekt vašeg života, neke druge godine vas praktično ne ostavljaju na miru i svo vreme aktivno deluju na svaku oblast vašeg života!

I dok je u pojedinim godinama najbolje ne juriti velike stvari, neke druge godine  donose fantastične mogućnosti za napredovanje i/ili veliki uspeh.

Godišnja Ba Zi konsultacija je prilika koju dajete sebi da saznate više, da biste bili spremni da iskoristite prilike koje se otvaraju. Prave informacije su često onaj ključni faktor neophodan za uspeh, a u ovoj konsultaciji – upravo to dobijate.

Uz pomoć saznanja dobijenih u ovoj konsultaciji, moći ćete da napravite godišnji i mesečni plan akcije, koji će davati najbolje rezultate. 


Da zakažete svoju godišnju konsultaciju uživo ili preko Skype-a,  pošaljite mejl na fengshuicentar@hotmail.com

Da saznate više o Ba Zi životnoj konsultaciji, kliknite ovde

Da saznate više o Ba Zi konsultaciji za biznis i poslovne ljude, kliknite ovde.

Kineska astrologija 

Knjiga “Kineska astrologija” je još jedan Althea-in klasik. U ovoj knjizi možete saznati više o Kineskoj astrologiji i znacima Kineskog Zodijaka. Vašom sudbinom ne upravlja samo jedan znak, već – četiri!
Saznajte više o zdravlju i zodijačkim znacima, ishrani, vežbama i drugom. Izračunajte sve četiri kolone vašeg Kineskog horoskopa – Ba Zi. Pročitajte više o tome kako se znaci slažu jedan sa drugim i kako se vaša četiri znaka međusobno slažu. I još mnogo toga drugog!
Može se naći u svim većim knjižarama, kao što se moće naručiti mejlom i preko Vibera (+381 61 628 1250)