2021 – godina Metalnog Bivola

2021. – godina Metalnog Bivola

2021. je godina Metalnog Bivola.

Pošto je znak Bivola u dobrim odnosima sa Pacovom, Petlom, Zmijom i Tigrom, ova četiri znaka imaće sreće u vezama i međuljudskim odnosima.

Ako bilo gde u svojoj natalnoj Ba-Zi karti imate neki od ova četiri znaka, možete očekivati poboljšanja na polju veza i međuljudskih odnosa u načelu. U ovom slučaju, konkretan aspekt života koji će najviše biti pod ovim uticajem zavisi od toga u kojoj koloni (ili kolonama) natalne karte se nalaze neki od ovih znakova.

Kada je reč o znacima koji se ne slažu dobro sa Bivolom, njihova sreća u odnosima će u 2021. godini biti manje stabilna.

Pre svih treba pomenuti Kozu, jer je ovaj znak u direktnom sukobu sa Bivolom (ovo je slično aspektu opozicije u zapadnoj astrologiji). S obzirom na to, ako ste rođeni u danu Koze, 2021. će Vam doneti izazove u polju veza i odnosa, a ako ste rođeni u mesecu Koze (juli), onda će na udaru biti Vaša karijera i poslovi.

Međutim, ako unapred znate da su određene promene u onoj oblasti kojom Vam vlada znak Koze neizbežne, možete ili da ne preduzmete ništa i da čekate razvoj događaja, ili – da počnete da planirate kako da sami inicirate izvesne promene kako biste zadržali kontrolu nad onim što će se događati.

U ličnim konsultacijama, svoje klijente uvek savetujemo ne samo da prihvate da su promene neizbežne, već i da ih sami planiraju i iniciraju u skladu sa detaljnim informacijama koje na konsultacijama dobiju. Jedan od primera takvog upravljanja promenama bilo bi angažovanje na poziciji ili poslovima koji zahtevaju česta putovanja, čime se ispunjava neizbežna simbolika promene.

Kada je reč o ostalim znacima Zodijaka koje u 2021. godini treba posebno pomenuti, to su Konj i Zmaj jer onima koji ih imaju u nekoj od četiri oblasti svoje Ba-Zi natalne karte tokom 2021. godine donose promenljivu sreću i najverovatnije komplikacije u vezama i međuljudskim odnosima.

2021 - godina Metalnog Bivola

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!

Feng Shui knjiga

Feng Shui knjiga

“Feng Shui za sve: Osnove klasičnog Feng Shuija” jeste priručnik Feng Shuija koji uvek treba imati uz sebe. Saznajte direktno od majstora šta je pravi Feng Shui i koje su to metode koje zaista “rade” i daju odlične rezultate! Ovo nije knjiga koja nudi simbole i druge zamene za pravo znanje. “Feng Shui za sve” je  izvor pravih i proverenih informacija koje koriste najbolji majstori širom sveta. Althea je svoje bogato znanje i iskustvo pretočila u knjigu koja je sada dostupna svima!
Može se naći u svim većim knjižarama, a takođe se može naručiti mejlom ili na Viber +381 61 628 1250.