Znaci Zodijaka u 2023. i zdravlje

Znaci Zodijaka u 2023. i zdravlje

U kineskoj metafizici, zdravlje je rezultat skladnog protoka energije Qi. Zdravlje je istovremeno i koncept koji se zasniva na življenju u harmoniji sa prirodom, što danas nije lako ostvarivo, posebno za nas koji živimo u velikim gradovima. Ipak, sa obzirom na to da su znanja poput Kineske astrologije Ba Zi i Feng Shuija, zasnovana na principima koji prožimaju sveukupno postojanje, poput Yina/Yanga, i Pet Elemenata, oni nam mogu otkriti neka hronična kao i trenutna dešavanja, u našem prostoru i našim životima. Obe metode se bave energijama, i ciklusima vremena koji utiču na naše prostore i život svakoga od nas, pomažući nam, na različite načine, da pronađemo balans između Yina/Yanga, i Pet Elemenata, kao i – najbolja rešenja.  

U 2023., sledeći znaci Zodijaka treba da obrate pažnju na svoje zdravlje:

TIGAR ZEC PETAO PACOV  

Znaci Zodijaka u 2023. i zdravlje – detaljnije 

Znak Tigra je u 2023. domaćin zvezde bolesti, pa su tako i svi koji imaju ovaj znak u svojoj karti podložniji zdravstvenim problemima nego inače (a posebno oni rođeni u danu Tigra). Zbog svega rečenog, potrebno je da Tigar povede računa o svom zdravlju u godini Zeca, da izvrši temeljni skrining, kao i da se pozabavi starim problemima. Što se tiče Zeca, on sada treba da povede računa o imunitetu, te da istraži šta sve može u tome da mu pomogne (nekada mogu pomoći tzv. Medicinske gljive, ali i ehinacea, beta glukani, i sl.). I dok Petao u 2023. može imati problema izazvanih stresom, i on i Pacov sada treba da povedu računa o zdravlju svojih reproduktivnih organa. U vezi Feng Shuija, svi koji u Ba Zi karti imaju Tigra, Zeca, Zmaja, Petla ili Pacova, treba da izbegavaju spavanje u severozapadu prostora, kao i u severozapadu ili severoistoku 3 svog doma ili spavaće sobe.  
*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Kindle na Engleskom

-serija Chinese Astrology-

Ba Zi knjiga, Kineska astrologija knjiga, Znaci Zodijaka u 2023. i zdravljeSvoje putovanje u Kinesku astrologiju Ba Zi možete započeti sa e-knjigom “Chinese Astrology for Beginners”. Ovde ćete naći sva potrebna objašnjenja, značenja svake od četiri kolone – kao što ćete moći da pronađete svoj tip ličnosti u Kineskoj astrologiji.

U narednoj knjizi, “Chinese Astrology for Love”, saznaćete kako vaš Self voli i kako se analizira ljubavni život u Ba Zi.

U “Chinese Astrology for Health” moći ćete da saznate više o zdravlju svakog Selfa i zodijačkog znaka…

Na kraju, u “Chinese Astrology for Wealth” moći ćete da pročitate sve o novcu i prosperitetu svakog Selfa i Zodijačkog znaka.

Kliknite na naslov knjige da biste otišli na Amazon Kindle.