Znaci Zodijaka u 2023. i rukovođenje novcem

Znaci Zodijaka u 2023. i rukovođenje novcem

Nekada nije dovoljno imati samo dobru sreću u vezi sa novce, zato što je potrebno taj novac uložiti i oploditi. Svako zna da potroši zaradu, ali su potrebni znanje i veština da bi se novac oplodio, i da bi „rodio“ – još novca. Neki od nas imaju urođeno znanje o tome kako da tvoj dinar stvori dva, dok drugi moraju da uče da bi time ovladali. Ipak, u pojedinim godinama, određeni znaci stiču značajnije uvide u veštinu rukovođenja finansijama…

Evo kako će neki znaci rukovoditi novcem u 2023.: 

ZMAJ – sam stvara prilike za zaradu svojom inicijativom

ZEC – do novca dolazi dobrom organizacijom i rukovođenjem

KONJ –  odlično za preduzetnike

PAS – iznenadni dobici

PETAO, MAJMUN  – teško do ušteđevine ili profita, veliki troškovi

ZMIJA – pomažu joj drugi, savetima i drugačije

Znaci Zodijaka u 2023. i rukovođenje novcem – detaljnije

Od svih pomenutih zakova Zodijaka, Zmaj i Zec imaju snažnu sposobnost rukovođenja, i drugima i novcem; ukoliko dobro odigraju karte koje su im podeljene u 2023., tada bi mogli da završe godinu sa ušteđevinom i – zaradom. Ipak, oba znaka treba da računaju na to da njihov put do zarade neće biti lak, jer Zmaj može imati legalnih problema, dok je sreća Zeca sada – nestabilna.

Što se tiče Majmuna , on treba da bude oprezan u vezi sa trošenjem novca i/ili svim šemama bogaćenja, jer je uticaj Robbery Sha sada najava gubitaka.

Slično se dešava i sa znakom Petla, koga očekuju veliki troškovi, kao i mogući gubici. Za njega 2023. nije idealna godina za biznis, već je pre više godina za štednju i skupljanje energije za akciju u 2024.!

Uprkos svojoj darežljivosti, Zmija će uspešno rukovoditi svojim finansijama u 2023., a slično se može primeniti i na Konja, ukoliko bude igrao na sigurno…

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Ba Zi škola, Ba Zi konsultacije, Znaci Zodijaka u 2023. i rukovođenje novcem

Zakažite svoju Ba Zi konsultaciju sa Althea-om, zato što u životu uvek ima nešto novo da se nauči i zato što treba odabrati najbolji put od svih kojima bi mogli da krenemo. Ukoliko želite da razumete potencijale i ograničenja vašeg životnog puta i pronađete načine za rast i poboljšanje sreće, ovo je prava konsultacija za vas!
U vašoj Ba Zi konsultaciji, ne samo da možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, već ćete i razumeti značaj pravog tajminga i donošenja dobrih odluka – što će vam omogućiti da se uskladite sa najboljim tokovima vašeg života. 

U ponudi su ŽIVOTNA, POSLOVNA i GODIŠNJA Ba Zi konsultacija.