Znaci Zodijaka u 2023. i popularnost

Znaci Zodijaka u 2023. i popularnost

U današnje vreme, popularnost je sve. Ona donosi slavu, donosi posao, i donosi – novac. Naravno, tu postoji i druga strana, zato što zavist i mržnja često prate slavu.  

Što se tiče popularnosti u 2023., sledeći znaci će imati dobre predispozicije:

KOZA, SVINJA – njihova popularnost dolazi kao posledica proširenja kruga kontakata PAS – poznaje prave ljude ZMIJA, ZEC – ljudi ih prate zbog njihovog davanja i saveta ZMAJ – njegova popularnost se zasniva na sposobnosti da nametne sebe PACOV – šarmantan i privlačan  

Znaci Zodijaka u 2023. i popularnost – detaljnije

Godina Zeca će posebno pogodovati rođenima u danu Psa, Svinje i Koze, koji će imati više prilika za socijalizaciju i proširenje kruga kontakata. Njima je 2023. povoljna i za posao, najviše za umrežavanje sa drugima i medije uopšte. Što se tiče Zmaja, on će naprosto biti u svom elementu, i emitovaće snagu i dominaciju, što će privlačiti druge. Zec i Zmija će biti darežljivi i otvoreni za druge, što im može doneti ne samo nova poznanstva, već i poslovne prilike. Pacov će biti popularan zbog svog šarma i prijateljskog stava, kao i raspoloženosti za flertovanje…  
*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Znaci Zodijaka u 2023. i popularnost, Ba Zi škola, Ba Zi konsultacija

Zakažite svoju Ba Zi konsultaciju sa Althea-om, zato što u životu uvek ima nešto novo da se nauči i zato što treba odabrati najbolji put od svih kojima bi mogli da krenemo. Ukoliko želite da razumete potencijale i ograničenja vašeg životnog puta i pronađete načine za rast i poboljšanje sreće, ovo je prava konsultacija za vas!
U vašoj Ba Zi konsultaciji, ne samo da možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, već ćete i razumeti značaj pravog tajminga i donošenja dobrih odluka – što će vam omogućiti da se uskladite sa najboljim tokovima vašeg života. 

U ponudi su ŽIVOTNA, POSLOVNA i GODIŠNJA Ba Zi konsultacija.