Znaci Zodijaka u 2023. i fizičke povrede

Znaci Zodijaka u 2023. i fizičke povrede

U nekim godinama, pojedini znaci su skloniji fizičkim povredama.

 U 2023.., to su sledeći znaci:

BIVO – posekotine (manje povrede) ZMAJ – fizičke povrede PETAO – povrede usled stresa i gubitka koncentracije MAJMUN –  povrede zbog krađe KONJ – sam sebe povređuje  

Znaci Zodijaka u 2023. i fizičke povrede – detaljnije

Što se tiče rođenih u danu Petla i Zmaja, oni treba da budu oprezni prilikom rukovanja alatima, kao i tokom sporta, vožnje bicikla, trčanja, i sl. Konj zbog sopstvene neopreznosti ili nepromišljenih odluka može povrediti samog sebe, te ni za njega nisu opasni sportovi (uključujući i planinarenje) tokom 2023. godine. Bivo se može povrediti usled nepažnje, u kuhinji i sl., dok Majmun treba da drži svoje lične stvari uz sebe.  
*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.
Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba). Nove grupe se formiraju 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.