Znaci Zodijaka u 2021. i rešenja

Znaci Zodijaka u 2021. i rešenja

‘Kriza je mogućnost koja jaše na opasnom vetru.’ 

-Kineska poslovica

 

U 2021. godini, sledeći znaci imaće veće mogućnosti da iznađu potrebna rešenja:

KONJ

– rešenja im donose njihov šarm i lična privlačnost

TIGAR

– pruža pomoć, daje i štiti

PETAO

– nalazi prava rešenja

MAJMUN

– svojim prisustvom inspiriše ljude da iznađu rešenje

PACOV

– inteligentna i mudra rešenja

BIVO

– do rešenja dolazi kreativnošću i dizajnom

Rođeni u danu Pacova rešavaće probleme inteligencijom i znanjem, dok se Konji oslanjaju na šarm i ličnu privlačnost, a Majmuni inspirišu druge da nađu rešenje svojim prisustvom i autoritetom.

Tigrovi će pokazivati veće razumevanje i darežljivost, a Petlovi će spontano i lako dolaziti do rešenja – pa, s obzirom na to, kome je u 2021. potrebno rešenje ili pomoć da se do rešenja dođe, neka se udruži sa osobom koja u svojoj natalnoj karti ima Petla ili neki drugi navedeni znak.

Da skinete PDF-ove Feng Shui i Kineska astrologija za 2021., kliknite na publikaciju koja vas zanima:

Kineska astrologija za 2021.

Feng Shui za 2021.

Da pročitate Feng Shui postove za 2021.:

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-za-2021-godinu

https://feng-shui.in.rs/letece-zvezde-za-2021-godinu

https://feng-shui.in.rs/flying-stars-za-2021-godinu

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-i-zdravlje-u-2021

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-i-novac-u-2021

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-i-ljubav-u-2021

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba). Nove grupe se formiraju 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.