Znaci Zodijaka i umetnost u 2023.

Znaci Zodijaka i umetnost u 2023.

Umetnost nam daje inspiraciju i povezuje sa životom, dok nam znanje daje nadgradnju.

Oba, i umetnost i obrazovanje,  jesu značajni za naš lični rast i razvoj…

U 2023., sledeći znaci će se više zanimati za pitanja umetnosti, i obrazovanja:

ZEC

KOZA

ZMAJ

PACOV

Što se tiče rođenih u danima Zeca, zvezda inteligencije u njihovom znaku će im pomoći u svemu što je vezano uz učenje, studiranje, podučavanje, istraživanje, nauku, ili pisanje… Zbog uticaja ove zvezde oni će pokazivati i veće zanimanje za razna nova znanja ili veštine, a neki od njih mogu biti zauzeti sa dobijanjem priznanja ili titula za svoj rad i angažovanje…

Rođeni u danu Koze će sada biti kreativni i spremni da transformišu svoje okruženje, ulepšaju šta se može ulepšati i/ili dizajniraju nešto potpuno novo. Zbog uticaja zvezde literature, Zmaj će poželeti da napiše nešto, a ova zvezda je posebno povoljna vest za one koji se bave novinarstvom, književnošću ili pisanjem uopšte. Što se tiče Pacova, zvezda umetnosti u njihovom znaku će ih učiniti kreativnijim i uspešnijim u svim  kreativnim i umetničkim poduhvatima.

U skladu sa svim rečenim, 2023. godina će biti veoma povoljna za Zeca u oblasti edukacije, kao i Kozu, Pacova i Zmaja u kreativnim delatnostima, dizajnu i pisanju. Da bi izvukli maksimum iz 2023., oni bi mogli da rade, ili provode više vremena u oblastima severa 2 (Pacov, Zmaj) ili juga (Zec, Koza).

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Kindle na Engleskom

-serija Chinese Astrology-

Feng Shui knjiga, Ba Zi knjiga, Znaci zodijaka i umetnost u 2023.Svoje putovanje u Kinesku astrologiju Ba Zi možete započeti sa e-knjigom “Chinese Astrology for Beginners”. Ovde ćete naći sva potrebna objašnjenja, značenja svake od četiri kolone – kao što ćete moći da pronađete svoj tip ličnosti u Kineskoj astrologiji.

U narednoj knjizi, “Chinese Astrology for Love”, saznaćete kako vaš Self voli i kako se analizira ljubavni život u Ba Zi.

U “Chinese Astrology for Health” moći ćete da saznate više o zdravlju svakog Selfa i zodijačkog znaka…

Na kraju, u “Chinese Astrology for Wealth” moći ćete da pročitate sve o novcu i prosperitetu svakog Selfa i Zodijačkog znaka.

Kliknite na naslov knjige da biste otišli na Amazon Kindle.