Znaci Zodijaka i podrška u 2023.

Znaci Zodijaka i podrška u 2023.

Niko od nas nije ostrvo, i svi manje ili više zavisimo od drugih.

Nekada njihova simpatija, razumevanje, dobra volja ili predusretljivost, mogu da nam olakšaju naše životno putovanje. Čak i kada nas izazivaju da se promenimo, kada nam poručuju da nismo dovoljno dobri, kada nam kontriraju i ispoljavaju ljubomoru, mi čak i to možemo da iskoristimo kao konstruktivnu kritiku – za svoj lični rast.

U poslovnom svetu, značaj  drugih, naše publike, čitalaca, obožavaoca, kupaca naših proizvoda i korisnika usluga koje nudimo, jeste nemerljiv. Imajući ovo na umu,  imati pažnju drugih, dobiti pravi savet, imati pravu vezu – sve to mogu biti odlučujuće stvari, između uspeha i neuspeha. Kada se naša sreća u odnosima tokom pojedinih godina poboljša, to otvara šanse za naš napredak, kako na ličnom, tako i na poslovnom planu.

Znaci koji tokom 2023. godine mogu lakše dobiti od drugih ono što im treba jesu:

ZEC

ZMIJA

KOZA

SVINJA

 

Što se tiče Zmije i Zeca, oni će biti traženi za  mentorstvo, savetovanje, podučavanje i podršku drugih, ali će oni imati i dosta prilika da im drugi pomognu i doprinesu njihovom napretku na razne načine. U vezi Svinje i Koze, ova dva znaka će susretati dosta ljudi, koji će biti predusretljivi i radi da im se nađu i pomognu…

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.