Znaci Zodijaka i ljubav u 2023.

Znaci Zodijaka i ljubav u 2023.

U Kineskoj astrologiji, osobin ljubavni život kao i njena privlačnost zavise od njihove Ba Zi karte, kao i posebnih zvezdi koje deluju baš na te dve stvari. Isto tako, nekada se dešava i da u karti postoje naznake dva (ili više) braka, a kada postoji i tzv. „sukob“ (sličan opoziciji u zapadnoj astrologiji), tada je i ljubavni život osobe – komplikovan. Povrh svega rečenog, predispozicija u natalnoj karti, na nas i naš ljubavni život utiče i svaka pojedinačna godina. Neke godine podstiču (ili donose) dešavanja na ljubavnom planu, dok neke druge mogu da donesu očekivane ili neočekivane probleme…

 

U 2023., sledeći znaci će imati dobru (neki i mešovitu) sreću u ljubavi:

PAS, KOZA, SVINJA – biće popularni i imaće više prilika za vezu

PACOV – biće privlačan i raspoložen za ljubav

Ukoliko u svojoj Ba Zi karti imate znake Psa, Svinje, ili Koze, ovo će automatski povoljno delovati na vaš ljubavni život (najviše kada ste rođeni baš u ovim danima – pogledajte svoju kartu). Sa obzirom na to da se njihova sreća u ljubavi sada poboljšava, Svinja i Koza (dan rođenja) će imati više prilika za izlaske, ljubav i vezu. Za Psa, sveukupni razvoj događaja zavisi od toga koliko je Pas zadovoljan u postojećoj vezi; ako nije i ako je već duže bio u nezadovoljavajućoj vezi, ove godine je moguć i raskid. Ukoliko je veza bila dobra, tada ona može da dobije novi kvalitet.

Pacov je pod uticajem zvezde Peach Blossom u 2023., koja će pozitivno uticati na njegov izgled, kao što će poboljšati njegovu sreću u ljubavi. Samim tim, Pacov će imati više prilike za izlaske, flert, seks i – vezu. I dok je Pacov u raspoloženju za ljubav, on treba da pazi (zbog lošeg odnosa sa Zecom) da ne donese neke nepromišljene odluke koje se mogu loše odraziti na njegovu vezu.

Znaci Zodijaka i ljubav u 2023. – izazovi

Što se tiče znakova kojima će 2023. doneti izazove na planu ljubavi, izdvajaju se:

Petao – konflikti, ljubavni problemi

Zmaj – poremećeni odnosi

Konj – manji problemi u odnosima

Pacov – nesporazumi, optuživanje

Oni koji u svojoj karti imaju Petla, mogu imati više problema tokom godine Vodenog Zeca, posebno u odnosima (mlađi se mogu zaljubljivati i odljubljivati). Zavisno od kolone u kojoj se Petao nalazi, odnosi sa drugima (privatni ili poslovni) sada mogu oduzimati dosta energije, donoseći anksioznost i nemir. Što se tiče Zmaja, njegovi problemi u odnosima su mogli da se predvide i ne radi se o nečemu što je novo ili nepoznato (ali može da bude teško).

Što se tiče Konja i Pacova, ova dva treba da budu razumno oprezna u vezi sa flertovanjem i zabavom, zato to sada mogu lako prekoračiti granicu, posle koje slede komplikovane situacije.

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Ba Zi škola, Feng Shui škola, Znaci zodijaka i ljubav u 2023.FENG SHUI ŠKOLA 1-4

BA ZI ŠKOLA 1-4

XUAN KONG DA GUA 1-2

DATE SELECTION 1-2

YI JING 1-2

GODIŠNJI FENG SHUI I BA ZI

———————————————-

  • Svi kursevi su intenzivni.
  • Feng Shui + Ba Zi kurs (osnovni): april, oktobar.
  • Godišnji kurs: januar. 
  • Svi ostali kursevi se organizuju po potrebi.
  • Možete sami formirati svoju grupu.
  • Za određene kurseve, potrebno je predznanje.