Kineski Zodijak u 2021. i sitničavost

Kineski Zodijak u 2021. i sitničavost

‘Jezik ima malu fizičku težinu, a može da slomi čoveka.’ 

-Kineska poslovica

 

U nekim periodima svako može da postane meta usamljenih, tužnih i nesigurnih ljudi koji svoje nezadovoljstvo projektuju na druge.

U 2021. godini sledeći znaci biće pod jačim uticajem takvih energija:

BIVO

ugrožena reputacija

KOZA

drugima staju na žulj

ZMIJA

drugi ih podbadaju iza leđa

PAS

sitničavi su što im donosi ogovaranja

U 2021. godini Zvezda koja dolazi u znak Bivola stvara probleme sa ugledom i reputacijom, pa treba da budu obazrivi kada je reč o javnim nastupima i svojim imidžom u načelu.

Dok će Koze nenamerno stajati na žulj drugima i izazivati rasprave, dobra sreća Zmija u 2021. godini neće biti dovoljna da spreči druge da prema Zmijama pokazuju ljubomoru i da ih podbadaju iza leđa. Kada je reč o Psima, provociraće i vređaće druge lošim odabirom reči, a reakcija drugih na takvo ponašanje iznenadiće Pse.

Da skinete PDF-ove Feng Shui i Kineska astrologija za 2021., kliknite na publikaciju koja vas zanima:

Kineska astrologija za 2021.

Feng Shui za 2021.

Da pročitate Feng Shui postove za 2021.:

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-za-2021-godinu

https://feng-shui.in.rs/letece-zvezde-za-2021-godinu

https://feng-shui.in.rs/flying-stars-za-2021-godinu

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-i-zdravlje-u-2021

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-i-novac-u-2021

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-i-ljubav-u-2021

Feng Shui knjiga

Feng Shui knjiga

“Feng Shui za sve: Osnove klasičnog Feng Shuija” jeste priručnik Feng Shuija koji uvek treba imati uz sebe. Saznajte direktno od majstora šta je pravi Feng Shui i koje su to metode koje zaista “rade” i daju odlične rezultate! Ovo nije knjiga koja nudi simbole i druge zamene za pravo znanje. “Feng Shui za sve” je  izvor pravih i proverenih informacija koje koriste najbolji majstori širom sveta. Althea je svoje bogato znanje i iskustvo pretočila u knjigu koja je sada dostupna svima!
Može se naći u svim većim knjižarama, a takođe se može naručiti mejlom ili na Viber +381 61 628 1250.
 

Kineska astrologija 

Knjiga “Kineska astrologija” je još jedan Althea-in klasik. U ovoj knjizi možete saznati više o Kineskoj astrologiji i znacima Kineskog Zodijaka. Vašom sudbinom ne upravlja samo jedan znak, već – četiri!
Saznajte više o zdravlju i zodijačkim znacima, ishrani, vežbama i drugom. Izračunajte sve četiri kolone vašeg Kineskog horoskopa – Ba Zi. Pročitajte više o tome kako se znaci slažu jedan sa drugim i kako se vaša četiri znaka međusobno slažu. I još mnogo toga drugog!
Može se naći u svim većim knjižarama, kao što se moće naručiti mejlom i preko Vibera (+381 61 628 1250)

Kindle na Engleskom

-serija Chinese Astrology-

Svoje putovanje u Kinesku astrologiju Ba Zi možete započeti sa e-knjigom “Chinese Astrology for Beginners”. Ovde ćete naći sva potrebna objašnjenja, značenja svake od četiri kolone – kao što ćete moći da pronađete svoj tip ličnosti u Kineskoj astrologiji.

U narednoj knjizi, “Chinese Astrology for Love”, saznaćete kako vaš Self voli i kako se analizira ljubavni život u Ba Zi.

U “Chinese Astrology for Health” moći ćete da saznate više o zdravlju svakog Selfa i zodijačkog znaka…

Na kraju, u “Chinese Astrology for Wealth” moći ćete da pročitate sve o novcu i prosperitetu svakog Selfa i Zodijačkog znaka.

Kliknite na naslov knjige da biste otišli na Amazon Kindle.