Kineska astrologija za 2021. – duhovni razvoj

Kineska astrologija za 2021. – duhovni razvoj

‘Mudar čovek sam donosi odluke, dok neznalica prati mišljenje većine.’ 

Kineska poslovica

 

U 2021., sledeći znaci će biti više posvećeni svom duhovnom rastu i razvoju:  

TIGROVI

rastu kroz pomaganje drugima

KONJI

nalaze učitelja ili sami postaju učitelji

PSI

rastu kroz pronalaženje onoga što ih ispunjava

PETLOVI

– rastu kroz pronalaženje rešenja

PACOVI

– rastu kroz učenje

 

U 2021. godini, Tigrovima će lični rast dolaziti kroz pomoć koju će pružati drugima, i stoga otvorenost i darežljivost mogu samo da im budu od koristi. Kada je reč o Konjima, i oni će imati priliku da se razvijaju i rastu kroz davanje drugima i nesebično pomaganje onima kojima je pomoć potrebna.

Psi će se razvijati kroz posvećenost tome da otkriju šta je to što im donosi radost i ispunjenje. Petlovi će rasti kroz proces iznalaženja rešenja, za sebe i druge. Lični rast i razvoj Pacova zasnovan je na njihovoj sposobnosti da uče, istražuju, i uopšte na polju znanja i akademskog rada.

Da skinete PDF-ove Feng Shui i Kineska astrologija za 2021., kliknite na publikaciju koja vas zanima:

Kineska astrologija za 2021.

Feng Shui za 2021.

Da pročitate Feng Shui postove za 2021.:

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-za-2021-godinu

https://feng-shui.in.rs/letece-zvezde-za-2021-godinu

https://feng-shui.in.rs/flying-stars-za-2021-godinu

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-i-zdravlje-u-2021

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-i-novac-u-2021

https://feng-shui.in.rs/feng-shui-i-ljubav-u-2021

Zakažite svoju Ba Zi konsultaciju sa Althea-om, zato što u životu uvek ima nešto novo da se nauči i zato što treba odabrati najbolji put od svih kojima bi mogli da krenemo. Ukoliko želite da razumete potencijale i ograničenja vašeg životnog puta i pronađete načine za rast i poboljšanje sreće, ovo je prava konsultacija za vas!
U vašoj Ba Zi konsultaciji, ne samo da možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, već ćete i razumeti značaj pravog tajminga i donošenja dobrih odluka – što će vam omogućiti da se uskladite sa najboljim tokovima vašeg privatnog i poslovnog života. 

U ponudi su ŽIVOTNA, POSLOVNA i GODIŠNJA Ba Zi konsultacija.

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba). Nove grupe se formiraju 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.