KINESKA ASTROLOGIJA ZA 2020. (10): Zodijački znaci i ljubav

Kineska astrologija za 2020. (10)

Zodijački znaci i ljubav (I)

U 2020. godini sledeći znaci imaće dobru ili mešovitu sreću u vezama i odnosima:

MAJMUN

ZMAJ

BIVO

ZEC

PETAO

U 2020. godini ako u bilo kojoj koloni svoje natalne karte imate Majmuna, Zmaja ili Bivola, možete da očekujete povoljnu sreću u vezama i odnosima.

Pošto im se sreća u ljubavi poboljšava, rođeni u danima Zmaja i Majmuna imaće više prilika nego drugi znaci da ostvare ljubavne veze (zabavljanje, veridba ili brak). Ako imate Zmaja ili Majmuna u koloni meseca, to će povoljno uticati na Vaše poslovne odnose, promociju, izgradnju poslovnih krugova, i doneće Vam prilike da upoznate uticajne ljude od pomoći.

Rođeni u danu Bivola imaće mešovitu sreću u ljubavi i opšta situacija u privatnom životu zavisiće od toga da li već imaju neke probleme u vezama. Ako imaju, i ako natalna karta pokazuje da im je „Zvezda partnera“ napadnuta ili ugrožena u 2020. godini, možda će se suočiti sa konfliktima ili raskidom. S druge strane, mnogi Bivoli će uživati u dobroj sreći u svojim vezama, a neki će se tokom 2020. odlučiti i za brak.

Zečevima bi seksualna strana veze u 2020. godini mogla da postane izuzetno važna. Ipak, pošto godina Pacova Zečevima donosi tzv. Kaznu, mogli bi da budu skloni donošenju pogrešnih odluka u ovom aspektu. Dodatno, kako je moguće da se više zainteresuju za eksperimentisanje u seksualnom životu, trebalo bi posebnu pažnju da obrate na sopstvenu sigurnost, kao i na zaštitu od bolesti i zaraza.

Petlovi su u 2020. godini pod uticajem Zvezde ljubavi (Peach Blossom), što će ih učiniti privlačnim i doneti im razne prilike za izlaske, ozbiljne veze, ili čak brak. Ipak, budući da je ljubavna sreća Petlova u 2020. godini mešovita zbog tzv. odnosa Destrukcije koju ovaj znak ima sa Pacovom, vrlo je moguće da se stvari neće odvijati u skladu sa njihovim očekivanjima. S obzirom na to, oni koji su rođeni u danu Petla trebalo bi da računaju na moguće neočekivane obrte u vezama i da se pripreme da izađu na kraj sa nesporazumima.

zodijacki znaci i ljubav

Zodijački znaci i ljubav (II)

Tokom 2020. godine, sledeći znaci susrešće se sa izazovima u vezama:

KONJ

KOZA

PACOV

Ukoliko u bilo kojoj koloni svoje natalne karte imate Konja, Kozu ili Pacova, u toku 2020. godine Vas očekuju izazovi u vezama i odnosima. Ako u koloni dana imate Konja, tokom 2020. godine bićete strastveniji, nestrpljiviji i impulsivniji nego inače, što će uticati na Vašu vezu i odnose. Pošto je opšti razvoj događaja u Vašoj vezi nepredvidiv, veze nekih Konja u godini Pacova mogu da prođu kroz krizu, dok će se neki Konji iznenada upustiti u nove i veoma intenzivne odnose.

Za one sa Kozom u koloni dana, veze bi mogle da postanu izvor razočaranja – pretežno zbog toga što Koze moraju da nauče važne lekcije o poverenju i postavljanju granica. Vrlo je verovatno da će Kozama u 2020. godini veze oduzimati energiju i vreme, ostavljajući ih u osećanju nelagode.

*Osim posta “Zodijački znaci i ljubav”, pročitajte i ostale postove iz serijala “Kineska astrologija za 2020.”


Na https://feng-shui.in.rs  možete između ostalog i da:

 • Saznate više o tome kako koristiti Feng Shui svake godine
 • Skinete besplatnu e-knjigu “Vaš Feng Shui vodič za 2020.”
 • Skinete besplatne pdf-ove (sekcija Downloads)
 • Pročitate godišnju prognozu za svaki od 12 znakova Kineskog Zodijaka
 • Izračunate svoju Ba Zi kartu – vaš lični Kineski horoskop
 • Izračunate Flying Star kartu vaše nekretnine (Feng Shui mapa prostora)
 • Prijavite se na najbolje Feng Shui jednogodišnje studije u Evropi
 • Zakažete svoju Feng Shui životnu ili poslovnu konsultaciju
 • Zakažete svoju Ba Zi životnu, poslovnu ili godišnju konsultaciju
 • Prijavite se na Ba Zi studije koje vam mogu promeniti život
 • I još mnogo toga drugog…

zodijački znaci i ljubav

Zakažite svoju Ba Zi konsultaciju sa Althea-om, zato što u životu uvek ima nešto novo da se nauči i zato što treba odabrati najbolji put od svih kojima bi mogli da krenemo. Ukoliko želite da razumete potencijale i ograničenja vašeg životnog puta i pronađete načine za rast i poboljšanje sreće, ovo je prava konsultacija za vas!
U vašoj Ba Zi konsultaciji, ne samo da možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, već ćete i razumeti značaj pravog tajminga i donošenja dobrih odluka – što će vam omogućiti da se uskladite sa najboljim tokovima vašeg života
U ponudi su ŽIVOTNA, POSLOVNA i GODIŠNJA Ba Zi konsultacija.

Kineska astrologija 

Knjiga “Kineska astrologija” je još jedan Althea-in klasik. U ovoj knjizi možete saznati više o Kineskoj astrologiji i znacima Kineskog Zodijaka. Vašom sudbinom ne upravlja samo jedan znak, već – četiri!
Saznajte više o zdravlju i zodijačkim znacima, ishrani, vežbama i drugom. Izračunajte sve četiri kolone vašeg Kineskog horoskopa – Ba Zi. Pročitajte više o tome kako se znaci slažu jedan sa drugim i kako se vaša četiri znaka međusobno slažu. I još mnogo toga drugog!
Može se naći u svim većim knjižarama, kao što se moće naručiti mejlom i preko Vibera (+381 61 628 1250)

Kindle na Engleskom

-serija Chinese Astrology-

Svoje putovanje u Kinesku astrologiju Ba Zi možete započeti sa e-knjigom “Chinese Astrology for Beginners”. Ovde ćete naći sva potrebna objašnjenja, značenja svake od četiri kolone – kao što ćete moći da pronađete svoj tip ličnosti u Kineskoj astrologiji.

U narednoj knjizi, “Chinese Astrology for Love”, saznaćete kako vaš Self voli i kako se analizira ljubavni život u Ba Zi.

U “Chinese Astrology for Health” moći ćete da saznate više o zdravlju svakof Selfa i zdravlju zodijačkih znakova…

Na kraju, u “Chinese Astrology for Wealth” moći ćete da pročitate sve o novcu i prosperitetu vašeg Selfa i Zodijačkih znakova.

Kliknite na naslov knjige da biste otišli na Amazon Kindle.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!