Feng Shui vodič za 2023

“FENG SHUI VODIČ ZA 2023.”

Subscribe to newsletter

– prijavite se da biste preuzeli ovaj besplatni PDF, link za preuzimanje ćete dobiti na email

Download-ujte naš Feng Shui vodič za 2023., da biste pročitali više o povoljnim i nepovoljnim lokacijama u vašem prostoru, tokom godine Vodenog Zeca.

U našem Feng Shui vodiču za  2023., moći ćete da pronađete godišnje i mesečne Leteće zvezde, i da steknete ideju o tome kakva je energija u svakoj od devet oblasti vašeg doma.

Ovde ćete pronaći i informacije o lošim lokacijama poput Tai Sui, Sui Po i San Sha u 2023., koje je bolje da – ne renovirate

Osim pomenutog, u našem PDF-u ćete moći da pročitate više i o posebnim lokacijama poput Tai Yang, Tai Yin, Long De i Fu De.

Uživajte u čitanju i slobodno share-ujte link, da bi i drugi naučili više o godišnjem Feng Shuiju!

*Ne zaboravite da postoji i jedna divna knjiga, “Feng Shui za sve: osnove klasičnog Feng Shuija”, koju možete naručiti mejlom.

Ukoliko su vam potrebne Feng Shui konsultacije, ili ako želite da studirate pravi Feng Shui, pošaljite email.

*Link za preuzimanje cete dobiti na email.

Feng Shui vodič za 2020.

Najbolji način da saznate SVE o vašem životnom i poslovnom prostoru, jeste da angažujete eksperta! Naš glavni konsultant je majstor klasičnog Feng Shuija, autor nagrađene knjige i mnogobrojnih tekstova, učitelj i mentor, sa dvadesetogodišnjim iskustvom i odličnim rezultatima. Upravo zbog toga, u vašoj ličnoj Feng Shui konsutaciji, dobićete baš ona rešenja koja su najbolja za vaš prostor i/ili potrebe.

Omogućavamo Feng Shui savetovanje za ŽIVOTNE i POSLOVNE prostore, i omogućavamo posebne pakete za INVESTITORE i one koji traže najbolji prostor za sebe.

Svakako razmotrite i našu GODIŠNJU Feng Shui konsultaciju, u kojoj ćete naučiti kako da koristite svoj prostor – da bsite ostvarili svoje ciljeve (zdravlje, ljubav, prosperitet)!