Feng Shui povoljne oblasti u 2021.

Feng Shui povoljne oblasti u 2021. (2)

(posebne povoljne oblasti)

Pored četiri posebne lokacije, poznate i kao „četiri kralja godišnjih aktivacija“, postoje još neke lokacije koje možemo da aktiviramo da bismo pokrenuli posebnu vrstu sreće u 2021. godini.

Ostale povoljne lokacije koje sa sobom nose određen tip sreće u 2021. godini:

  • Severoistok 3 (Nobleman Star)
  • Sever 2 (Intelligence Star)
  • Jug 2 (Peach Blossom Star)
  • Severozapad 3 (Sky Horse Star)

 Ako ste pročitali prethodni post o četiri posebne povoljne lokacije u 2021. godini, onda ste saznali da je u 2021. godini Severoistok 3 jedna od tih lokacija. Ipak, znajte da je aktivacijom Severoistoka 3 moguće ostvariti dva velika cilja odjednom – jer u njemu u 2021. godini borave dve povoljne zvezde – Zvezda Tai Yang i Zvezda Nobleman. Tako ćete u svoj život prizvati ljude od pomoći, dobre savete i vođstvo.

Feng Shui posebne lokacije u 2021.

Feng Shui posebne lokacije u 2021.

 

Da biste aktivirali Jug 2 a sa njim i Zvezdu Peach Blossom (koja upravlja ljubavlju, umetnošću i privlačnošću), koristite vatru. Ova Zvezda može Vam pomoći ne samo u društvenom životu, već Vam može doneti i više prilika da izlazite, upoznajete ljude i napredujete u bilo kom poslu koji zahteva pratioce i publiku, fanove ili popularnost.

Kada govorimo o aktivaciji Severozapada 3, ona će biti od izuzetne koristi svima koji žele više da putuju i da vode aktivan život!

  • Obavezno pročitajte i naredne postove da saznate šta su zapravo aktivacije, kako rade i kako se rade!

Da skinete besplatne PDF-ove za 2021. godinu, kliknite na PDF koji vas zanima:

Feng Shui vodič za 2021.

Kineska astrologija za 2021.

 

ask for your ba zi discussion, in all the area of your life, ask for yours today

Zakažite svoju Ba Zi konsultaciju sa Althea-om, zato što u životu uvek ima nešto novo da se nauči i zato što treba odabrati najbolji put od svih kojima bi mogli da krenemo. Ukoliko želite da razumete potencijale i ograničenja vašeg životnog puta i pronađete načine za rast i poboljšanje sreće, ovo je prava konsultacija za vas!
U vašoj Ba Zi konsultaciji, ne samo da možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, već ćete i razumeti značaj pravog tajminga i donošenja dobrih odluka – što će vam omogućiti da se uskladite sa najboljim tokovima vašeg života
U ponudi su ŽIVOTNA, POSLOVNA i GODIŠNJA Ba Zi konsultacija.

Feng Shui knjiga

Feng Shui knjiga

“Feng Shui za sve: Osnove klasičnog Feng Shuija” jeste priručnik Feng Shuija koji uvek treba imati uz sebe. Saznajte direktno od majstora šta je pravi Feng Shui i koje su to metode koje zaista “rade” i daju odlične rezultate! Ovo nije knjiga koja nudi simbole i druge zamene za pravo znanje. “Feng Shui za sve” je  izvor pravih i proverenih informacija koje koriste najbolji majstori širom sveta. Althea je svoje bogato znanje i iskustvo pretočila u knjigu koja je sada dostupna svima!
Može se naći u svim većim knjižarama, a takođe se može naručiti mejlom ili na Viber +381 61 628 1250.