Feng Shui i posebne lokacije u 2023.

Feng Shui i posebne lokacije u 2023.

Osim oblasti “četiri kralja”, svaka godina donosi i neke druge posebne – a povoljne – oblasti, koje možemo da koristimo i aktiviramo da bismo imali brze rezultate. Ove četiri druge povoljne oblasti su zasnovane na Ba Zi – kineskoj astrologiji koja je poznata i kao metod “Četiri stuba sudbine”.

Ove četiri lokacije u 2023. jesu:

PEACH BLOSSOM = sever 2;

NOBLEMAN 1 = istok 2;

NOBLEMAN 2 = jugoistok 3;

SKY HORSE = jugoistok 3;

Feng Shui i posebne lokacije u 2023. – detaljnije

Što se tiče Peach Blossom, ova zvezda je poznata i kao zvezda romanse – to je ona zvezda koju aktiviramo kada želimo da sretnemo nekoga i uđemo u vezu. A pošto je ovo ujedno i zvezda umetnosti i kreativnosti, mogu je koristiti i svi koji se bave slikanjem, fotografisanjem, pisanjem, dizajnom, i sličnim profesijama. Povrh svega, sa obzirom na to da aktiviranje ove zvezde može pomoći brendiranje ličnosti i porast popularnosti, od nje će koristi imati i influenseri – kao i svi koji žele to da postanu.

Nobleman Star je zvezda učitelja, i onih koji podržavaju i pomažu.

Ova zvezda, kada je aktivirana, može doneti prilike za rast i uspeh, a posebno na planu edukacije, ličnog rasta, coach-inga, i sličnog. Sa obzirom na to da je 2023. godina iznedrila čak dva Noblemana, treba reći nešto i o tome. Naime, sigurnija opcija jeste Nobleman u jugoistoku 3, zato što je istok 2 ujedno i lokacija Tai Sui – a to je zvezda koju nikako ne želimo da aktiviramo tokom godine!

U vezi sa zvezdom Sky Horse, ona se aktivira kada smo željni pokreta i promena, ili kada želimo da pokrenemo karijeru i posao.

(da biste dobili više ideja o načinima za aktiviranje, procitajte Kindle na Engleskom “Space Clearing for your home and soul”)

Feng Shui skola, Feng Shui i posebne lokacije u 2023.FENG SHUI ŠKOLA 1-4

BA ZI ŠKOLA 1-4

XUAN KONG DA GUA 1-2

DATE SELECTION 1-2

YI JING 1-2

GODIŠNJI FENG SHUI I BA ZI

———————————————-

  • Svi kursevi su intenzivni.
  • Feng Shui + Ba Zi kurs (osnovni): april, oktobar.
  • Godišnji kurs: januar. 
  • Svi ostali kursevi se organizuju po potrebi.
  • Možete sami formirati svoju grupu.
  • Za određene kurseve, potrebno je predznanje.