Feng Shui 2023 – severozapad

Feng Shui 2023 – severozapad

Za one koji imaju glavni ulaz u severozapadu, 2023. može biti komplikovana godina. Prepreke, problemi sa starijima, zdravstveni problemi muškaraca u domaćinstvu – to mogu biti neki problemi sa kojima se oni mogu suočavati. Od sve tri lokacije severozapada, severozapad 1 se izdvaja po tome što donosi i neke dobre stvari (finansijska sreća).

U vezi spavaće sobe u severozapadu, ovo svakako nije povoljna lokacija za starije, trudnice i sve one koji su zdravstveno ugroženi.

Što se tiče poslovnog prostora sa ulazom u severozapadu, on donosi zastoje i gubitke, i pogodan je isključivo za velike igrače koji imaju jake resurse, i čiji Ba Zi podržava poslovnu ekspanziju.

Feng Shui 2023 – severozapad 1

Kada se pogleda detaljnija Feng Shui mapa za ovu godinu, vidi se da se izdvaja oblast Xu ili Pas (severozapad 1).

Da nije #5 u ovoj oblasti, mogli bismo da boravimo u severozapadu 1, i mogli bismo da ga aktiviramo, za poboljšanje finansijske sreće (ljudi koji to rade često prijavljuju i dobitke u igrama na sreću).

Nažalost, zbog uticaja #5 u oblasti, aktiviranje oblastu Xu bi moglo da donese i po neki dobitak, ali i – velike gubitke.

Zato je najsigurnije – preskočite aktiviranje severozapada 1 u 2023.!

Feng Shui 2023 - severozapad

Najbolji način da saznate SVE o vašem životnom i poslovnom prostoru, jeste da angažujete eksperta! Naš glavni konsultant je majstor klasičnog Feng Shuija, autor nagrađene knjige i mnogobrojnih tekstova, učitelj i mentor, sa dvadesetogodišnjim iskustvom i odličnim rezultatima. Upravo zbog toga, u vašoj ličnoj Feng Shui konsutaciji, dobićete baš ona rešenja koja su najbolja za vaš prostor i/ili potrebe.

Omogućavamo Feng Shui savetovanje za ŽIVOTNE i POSLOVNE prostore, i omogućavamo posebne pakete za INVESTITORE.

Svakako razmotrite i našu GODIŠNJU Feng Shui konsultaciju, u kojoj ćete naučiti kako da koristite svoj prostor – da bsite ostvarili svoje ciljeve (zdravlje, ljubav, prosperitet)!