Feng Shui 2023 – severoistok

Feng Shui 2023 – severoistok

Za one koji imaju glavni ulaz u severoistoku, 2023. će biti uglavnom dobra godina – osim ukoliko postoji Sha ispred ulaza.

Takođe, sa obzirom na uticaj zvezde bolesti u severoistoku 3, kada se ulaz nalazi ovde, to nije idealno za one koji imaju zdravstvene probleme.

U vezi spavanja u severoistoku, od tri oblasti severoistoka, samo jedna nije dobra, a to je već pomenuti severoistok 3 (Ok je za zdrave ljude). Druge dve oblasti severoistoka su takođe povoljne za one koji žele da prošire porodicu.

Što se tiče poslovnog prostora u severoistoku, atmosfera je ovde povoljna za biznis, a posebno za one koji se bave medijima i društvenim mrežama.

Feng Shui 2023 – severoistok 1

Kada se pogleda detaljna Feng Shui mapa za 2023., vidi se da nisu sve tri oblasti severoistoka jednako povoljne, te da se izdvaja oblast Yin ili Tigar (severoistok 3).

Naime, u 2023., severoistok 3 je oblast u kojoj se nalazi tzv. “Illness Star”, te koja nije povoljna za:

  • spavanje
  • šporet
  • svakodnevno sedenje
  • obedovanje

Ove oblasti treba posebno da se klone oni sa kompromitovanim imunitetom, slabi, stari i bolesni ljudi.

 

Feng Shui knjiga

Feng Shui knjiga, Feng Shui 2023 - severoistok

“Feng Shui za sve: Osnove klasičnog Feng Shuija” jeste priručnik Feng Shuija koji uvek treba imati uz sebe. Saznajte direktno od majstora šta je pravi Feng Shui i koje su to metode koje zaista “rade” i daju odlične rezultate! Ovo nije knjiga koja nudi simbole i druge zamene za pravo znanje. “Feng Shui za sve” je  izvor pravih i proverenih informacija koje koriste najbolji majstori širom sveta. Althea je svoje bogato znanje i iskustvo pretočila u knjigu koja je sada dostupna svima!
Može se naći u svim većim knjižarama, a takođe se može naručiti mejlom ili na Viber +381 61 628 1250.
 

Feng Shui 2023 - severoistok, Ba Zi škola

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!