Feng Shui 2023 – jugozapad

Feng Shui 2023 – jugozapad

Za one kod kojih se glavni ulaz nalazi u jugozapadu prostora, 2023. će doneti dosta aktivnosti. Osim toga, ova nekretnina je sada veoma dobra za novac, što je od velike koristi vlasnicima poslovnih prostora.

Spavanje u jugozapadu je sada povoljno, i deluje smirujuće. Osim toga, ova oblast je povoljna i sa slobodne žene koje žele vezu. Da biste se povezali sa ovom energijom, pomerite svoj krevet u jugozapad spavaće sobe.

Što se tiče poslovnog prostora u jugozapadu, on je ove godine posebno povoljan za sve koji se bave pisanjem, ali i putovanjima, turizmom i prevozom.

Feng Shui 2023 – jugozapad 3

Kada se pogleda detaljnija Feng Shui mapa za 2023 godinu, jasno se vidi da nisu sve tri oblasti jugoistoka jednako povoljne.

Na primer, Feng Shui za 2023. prikazuje da se izdvaja oblast Shen ili Majmun (jugozapad 3)!

U 2023., jugozapad 3 je NEPOVOLJNA oblast za sve u vezi posla i finansija. Ukoliko bi se aktivirala, namerno ili slučajno, to bi okinulo tzv. Robbery Sha, što nije dobro za finansije (gubici, krađe, i sl.).

 

Feng Shui knjiga

Feng Shui knjiga, Feng Shui 2023 - jugozapad

“Feng Shui za sve: Osnove klasičnog Feng Shuija” jeste priručnik Feng Shuija koji uvek treba imati uz sebe. Saznajte direktno od majstora šta je pravi Feng Shui i koje su to metode koje zaista “rade” i daju odlične rezultate! Ovo nije knjiga koja nudi simbole i druge zamene za pravo znanje. “Feng Shui za sve” je  izvor pravih i proverenih informacija koje koriste najbolji majstori širom sveta. Althea je svoje bogato znanje i iskustvo pretočila u knjigu koja je sada dostupna svima!
Može se naći u svim većim knjižarama, a takođe se može naručiti mejlom ili na Viber +381 61 628 1250.
 
Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba). Nove grupe se formiraju 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.