Feng Shui 2023 – jug

Feng Shui 2023 – jug

Za one koji imaju glavni ulaz u jugu, 2023. će biti stabilna godina. Premda će se sve odvijati u pozitivnom pravcu, posebno za osobe čija je Gua 3 ili 4, sveukupni razvoj događaja će biti usporen. Samim tim, jug je odlična oblast za sve koji imaju dugoročne ciljeve, lične ili poslovne.

Spavaća soba u jugu je povoljna za dobar san tokom 2023. godine, kao i za – stabilnu vezu.

Što se tiče poslovnog prostora u jugu, on sada postaje veoma povoljan za sve kreativne poduhvate. Ukoliko su vam potrebne ideje i/ili inspiracija, tada je jug odlična lokacija za vaš radni sto (posebno ako vam je posao vezan uz društvene  mreže).

 

Feng Shui 2023 – jug 1,2, ili 3?

Kada se pogleda detaljnija Feng Shui mapa za ovu godinu, jasno se vidi da se izdvaja oblast Wu ili Konj (jug 2)!

U 2023., jug 2 je prava oblast za sledeće aktivnosti:

  • preduzetništvo
  • posvećenje porodici
  • istraživanje svoje ženske strane (anima)
  •  

Feng Shui 2023 - jug

Najbolji način da saznate SVE o vašem životnom i poslovnom prostoru, jeste da angažujete eksperta! Naš glavni konsultant je majstor klasičnog Feng Shuija, autor nagrađene knjige i mnogobrojnih tekstova, učitelj i mentor, sa dvadesetogodišnjim iskustvom i odličnim rezultatima. Upravo zbog toga, u vašoj ličnoj Feng Shui konsutaciji, dobićete baš ona rešenja koja su najbolja za vaš prostor i/ili potrebe.

Omogućavamo Feng Shui savetovanje za ŽIVOTNE i POSLOVNE prostore, i omogućavamo posebne pakete za INVESTITORE.

Svakako razmotrite i našu GODIŠNJU Feng Shui konsultaciju, u kojoj ćete naučiti kako da koristite svoj prostor – da bsite ostvarili svoje ciljeve (zdravlje, ljubav, prosperitet)!

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!