Feng Shui 2023 – istok

Feng Shui 2023 – istok

Pošto je istok sedište stabilne energije u 2023., imati glavni ulaz u ovoj oblasti sada uopšte nije loše. Naprotiv, ukućani ovog prostora sada mogu ispoljiti i veće zanimanje za biznis, a posebno nekretnine.

Izuzetak jeste ulaz u oblasti istok 2 – gde je sada sedište Tai Sui (donosi probleme, zastoje, prepreke).

U vezi spavanja u istoku, ova lokacija sada nije povoljna za one koji imaju hronične zdravstvene tegobe, ili koji su u zdravstvenom riziku.

Što se tiče poslovnog prostora gde je glavni ulaz u istoku, ovo će biti posebno povoljno za sve koji trguju nekretninama ili se bave gradnjom.

 

Feng Shui 2023 – istok 1,2, ili 3?

Kada se pogleda detaljnija Feng Shui mapa za ovu godinu, jasno se vidi da nisu sve tri oblasti istoka jednako povoljne/nepovoljne.

Na primer, Feng Shui za 2023. godinu prikazuje da se izdvaja oblast Mao ili Zec (istok 2)!

Feng Shui 2023 - istok

U 2023., istok 2 je oblast koja može pomoći sledeće:

  • studiranje
  • podučavanje
  • istraživanje
  • dobrotvorni rad
  • pronalaženje podrške ili pomoći

Ipak, ovu oblast ne treba aktivirati, vodom, akvarijumom i sl., zato što je istok 2 ipak sedište Tai Sui energije, koja je poznata po tome što donosi razne prepreke, kao i probleme sa autoritetima, i uopšte u odnosima sa drugima.

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba). Nove grupe se formiraju 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.

Ba Zi škola, Feng Shui 2023 - istok

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!