Feng Shui 2023. i aktivacije

Feng Shui 2023. i aktivacije

Svake godine, izdvajaju se četiri posebne lokacije, od kojih svaka zauzima svega 15 stepeni kompasa. Ove četiri lokacije se zovu i kraljevskim lokacijama, i koristili su ih samo vrsni majstori Feng Shuija da bi pomogli svojim klijentima da zive bolji život.

Ove četiri lokacije moraju da se aktiviraju, najčešće pokretom i/ili vodom, jer jedino tada mogu da donesu brze dobrobiti. Posto je unapred poznato šta se konkretno dobija sa svakom od četiri lokacije, najbolje je odabrati jednu – ili eventualno dve, i zatim ih aktivirati u određeno vreme.

Četiri posebne oblasti u 2023., jesu:

JUGOISTOK 1 = TAI YANG;

JUG 2 = TAI YIN;

SEVEROZAPAD 1 = LONG DE;

SEVER 2 = FU DE;

 

Feng Shui 2023. i aktivacije – kada ih aktivirati

U vezi Tai Yang lokacije, to je oblast koja se aktivira onda kada ukućani žele da pokrenu dešavanja u svojim životima, kada im je potrebna energija, i inicijativa. Tai Yang se može aktivirati i kad god je potrebno resetovati energiju u prostoru, posle bolesti, gubitaka, svađa i sl. U svim tim slučajevima, ključ se nalazi u oblasti jugoistoka 1.

U vezi načina za aktivaciju, najbolja je u ovom slučaju vatra, što znači aktiviranje svećom u trajanju od 24-48h.

(Postoji i jedna zadrška u vezi sa aktiviranjem ove oblasti; ukoliko u svojoj Ba Zi karti imate Zeca, ili Psa, tada uz povoljne rezultate možete imati i neke nepovoljne – usled kombinovanja dobrog sa lošim).

Tai Yin može biti odličan izbor za vas ukoliko stremite tome da poboljšate odnose sa drugima – posebno sa članovima porodice. Ova zvezda omogućuje duboko razumevanje i konekciju među ljudima, i usklađuje nas na suptilan način sa tokovima života. Iako je Tai Yin posebno povoljna za žene, svi mogu imati koristi od njenog aktiviranja; najbolji način za aktiviranje tokom 2023. je – sa vatrom.

Long De je zvezda novca, koja se aktivira radi poboljšanja sreće u vezi sa novcem. Ona je odličan izbor za sve koji imaju svoj biznis i koji traže dobre prilike za zaradu. Ipak, kod ove zvezde ima jedan problem u 2023. godini, zato što ona sada deli lokaciju sa zvezdom 5, koja je vesnik zastoja, problema i gubitaka. Tako da ako se odlučite da aktivirate Long De, treba da računate i na to da će vaša aktivacija osim novih prilika za zaradu i dobitaka, takođe doneti i – gubitke i probleme.

Što se tiče zvezde Fu De, ona se aktivira radi pronalaženja osećanja ispunjenosti,

Stoga, ukoliko zelite da pronađete to osećanje i aktivnost koji donose ispunjenje, možete aktivirati Fu De. Najbolji način za njeno aktiviranje tokom 2023. jeste sa – vodom (posuda sa vodom, ali i akvarijum, stona fontanica, i sl).

(da biste dobili više ideja o načinima za aktiviranje, procitajte Kindle na Engleskom “Space Clearing for your home and soul”)

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba). Nove grupe se formiraju 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.

Feng Shui knjiga

Feng Shui knjiga, Feng Shui 2023 i uspeh

“Feng Shui za sve: Osnove klasičnog Feng Shuija” jeste priručnik Feng Shuija koji uvek treba imati uz sebe. Saznajte direktno od majstora šta je pravi Feng Shui i koje su to metode koje zaista “rade” i daju odlične rezultate! Ovo nije knjiga koja nudi simbole i druge zamene za pravo znanje. “Feng Shui za sve” je  izvor pravih i proverenih informacija koje koriste najbolji majstori širom sveta. Althea je svoje bogato znanje i iskustvo pretočila u knjigu koja je sada dostupna svima!
Može se naći u svim većim knjižarama, a takođe se može naručiti mejlom ili na Viber +381 61 628 1250.